cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

višina porodniške po 4 urnem delavniku

clock-img

13.03.2008, 13:15

clock-img

abi

pencil-img

755

Morda kdo ve kakšna je  višina porodniške v primeru če greš takoj po izrabi 4 urnega delavnika (krajši del čas do user posted image 3 leta ) na porodniški dopust.
Je zaradi skrajšanega delavnika polovična  user posted image , ali kako je s tem?

Hvala za odgovore.

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

13.03.2008, 13:23

clock-img

Hans

pencil-img

501

Porodniška se računa povprečje 12 plač po 4-urnem delovniku + še nekaj evrov ti dodajo iz prispevkov, ki ti jih plačuje socialna. 

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

13.03.2008, 18:02

clock-img

Anonimen

Jaz ima porodniško okoli 150 evrov višjo kot plačo.

clock-img

13.03.2008, 22:55

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

za 12 mesecev ti vzamejo povprečje 4 ure plače, za ostale 4 ure pa minimalno plačo.
Tako dobiš povprečje 12 tvojih 4 urnih plač + povprečje 12  minimalih plač po 4 ure.

clock-img

13.03.2008, 22:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

za 12 mesecev ti vzamejo povprečje 4 ure plače, za ostale 4 ure pa minimalno plačo.

Po moje tudi. Dodajo te stiri ure, saj so za njih placani prispevki za socialno varnost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem