writing-img

vibrator

clock-img

03.08.2006, 15:06

clock-img

Anonimen

pari, ki uporabljate vibrator:
mi2 razmišljava o nabavi, ker bi jaz ful imela kot nadomestek za tretjega: za izvajanje sendviča: moj dragi v moji tamali, vibrajoči prijatelj pa v ritki - -al pa obratno.
a to fino paše? a je fino??

clock-img

03.08.2006, 15:14

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

nisem sigurna da bi pasalo  user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

03.08.2006, 15:15

clock-img

Anonimen

DOkler ne probaš ne izveš.

To je tako vprašanje kot da bi vprašala če so nekomu dobri lignji. Enim so enim pač ne. Stvar okusa...

Eni se pa res ne veste nič v življenju sami odločit...user posted image

clock-img

03.08.2006, 17:40

clock-img

siniti

pencil-img

129

enkrat je kolegica spraševala žensko v sex šopu kako je z vibratorjem, a res tko sede k eni pravjo (šist tko iz fore)... pa je dobila tak odgovor: ne vem ti povedat ker še nisem probala, lahko pa si ti probaš porint dva prsta v tazadno, pa boš dobila odgovor na svoje vprašanje, ali paše?... sva se sam pobraleuser posted image

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

clock-img

03.08.2006, 20:22

clock-img

Anonimen

Iz izkušenj povem, da ZEEEELOOOOO paše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2006, 07:05

clock-img

srecna mati

pencil-img

33

ja tud jst sem ze probala in je res dober. no sam mam res velikega tak da sem vibrator mela v tamali moj je bil pa v tazadnji.. sem mela kar mravljince po celem telesu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2006, 13:29

clock-img

Anonimen

Itak da paše.Samo glej, da si kupiš res kvalitetnega.Sicer je dražji, ampak vreden svojega denarja.
Veliko vzdihov in užitkov ob uporabi....

clock-img

04.08.2006, 23:05

clock-img

Divji

pencil-img

31

e pa normalno da paše. u vsako luknjo. samo ob pravem času v pravo luknjo z njim. ne pretiravvat. no, v ustih pa mislim da vibrator nima efekta user posted image . Če je trd ti še zobe polama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2006, 15:55

clock-img

lu155

pencil-img

285

midva uporabljava vibrator.
meni je full uredu.pa večkrat tko da ga mam v tazadni,njegovga pa v taspredniuser posted image user posted image user posted image user posted image
PROBI MEN JE FULL UREDUuser posted image user posted image user posted image
probat ni grehuser posted image
sam vibrator v ustih je pa totalno kr neki.
NI EFEKTA!
jst mam rajši "ta pravga"u ustih.

trinika&tomaž sončka moja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem