writing-img

vic

clock-img

20.01.2005, 13:21

clock-img

clea

pencil-img

863

Tabornika sta se med taborjenjem v naravi izgubila v gozdu. Pa je prvi rekel:
"Trikrat ustreli v zrak, da naju bodo slišali in našli!"
In res. Prvi trikrat ustreli v zrak, toda brez odziva.
"Poskusi ponovno! Še trikrat ustreli v zrak!"
"Ne morem, samo še eno puščico imam!"

Trije dečki na igrišču se pogovarjajo, kako majhna stanovanja imajo.
"Naša spalnica je tako majhna, da morata dva vstati, če se hoče eden obrniti!" je rekel prvi.
"Naša kuhinja je tako nizka, da v njej lahko pečemo samo palačinke, obračati jih moramo pa na dvorišču!" se pohvali drugi.
"Mi imamo pa tako ozko dnevno sobo, da naš pes lahko z repom maha le gor in dol" reče tretji.

Mojca se je izredno veselila svoje nosečnosti. Takoj, ko je izvedela, da je noseča, si je kupila literaturo za vzgojo otrok, pa ne samo v prvih, temveč tudi v kasnejših letih odraščanja. Sklenila je, da bo otroka vzgojila tako, da bo dobro vzgojen že od samega rosnega otroštva. Brala mu bo bonton namesto pravljic, prebrala mu bo vse knjige, ki obravnavajo dobro vzgojo in delo. Ker pa je devet mesecev kar dolga doba, je v tem času prebrala že vse knjige in tovrstno drugo literaturo. Še bolj se je razveselila, ko je izvedela, da bo rodila dvojčka. Bo imela pa dva lepo vzgojena otroka. Popadkov ni bilo. Minil je teden dni, štirinajst dni po roku in ginekolog se je končno odločil za carski rez. Ko je zarezal v mater in pogledal v maternico je videl dojenčka, ki sta ponavljala:
"Izvolite! Vi izstopite prvi!"
"Ne, kar Vi izstopite, ki ste starejši!"

clock-img

20.01.2005, 13:24

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

20.01.2005, 13:29

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

:)- :)- :)-

clock-img

20.01.2005, 15:12

clock-img

kimi

pencil-img

3836

:)-:)-:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem