writing-img

vid pri dojenčku

clock-img

13.02.2006, 17:57

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Justri bo moj user posted image star pet tednov. Skrbi me, ker pri njem nisem še opazila nobenih znakov, da vidi predmete. Sicer se za lučjo obrača, ne reagira pa na obraze, predmete pred njegovimi očmi. Ta teden ga peljem k pediatru, pa me vseeno zanima, kdaj so vaši otročki pokazali spossobnost vida in na kakšen način

clock-img

13.02.2006, 19:41

clock-img

petja

pencil-img

998

Do 6. tedna je reagirala le na svetlobo - je na previjalni glavo vedno obrnila k lučki. Po 6. tednu se je pa popolnoma spremenila in od takrat lahko rečem, da VIDI. Deležni smo bili prvih nasmehov.

Zdaj ima 11 tednov in vidi zelo dobro, še posebej, ko grem stran od nje user posted image user posted image user posted image . Ful je smešna, ko je cca 2 tedna nazaj odkrila svoje roke, zdaj jih pa nosi v usta in fuuuuuuuuuul škili zraven user posted image .

Jaz mislim, da te ne sme skrbeti pri 5. tednih. Počakaj še 2 tedna, če boš še vedno imela slab občutek, pojdi pa še enkrat do pediatra.

LP,petja

clock-img

14.02.2006, 10:22

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Majčken je še. Počakaj. Ne skrbi. Majčken je.

clock-img

14.02.2006, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem