cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vidljivost na 3d UZ

clock-img

28.09.2006, 13:55

clock-img

EnjA

pencil-img

30

Odločam se za za 3d UZ, pa ne vem če nisem že malo pozna-sem v 7 mesecu! Kdaj ste ve opravile omenjeni UZ, v katerem tednu, kakšna je bila vidljivost, se splača?
Je bila katera ki ima kakšen kg preveč na 3d uz-kako se je videlo-pa spol se lepo vidi-meni vedno drugače napovejouser posted image

clock-img

28.09.2006, 15:17

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Meni ga je Dr. naredil pri sprejemu v porodnišnico, ko sem prišla na sprožitev.

Ful se je lepo vse videlo, prav neverjetno, tudi slikico imam - lep spomin!

Glede spola pa je včasih težko napovedat zaradi položaja ploda.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

28.09.2006, 17:00

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Jaz sem bila noseča 29 tednov in nekaj dni in se je zelo lepo videlo. Sicer ne cela dojenčica, ker je bila že prevelika, ampak "po kosih". Tudi spol se je lepo videl.
V albumu je nekaj slik, če te zanima...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

28.09.2006, 17:08

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem ga imela v 23.tednu, morda nekoliko zgodaj. Se je pa že lepo vse videlo, če želiš, mi piši privat za geslo. Za spol pa nismo želeli vedeti, tako da se je doktor izogibal tistemu področju.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.09.2006, 22:50

clock-img

crci06

pencil-img

1854

jaz sem bila na 3D UZ v 27 t in se je vse zelo lepo videlo... smo vprašali tudi za spol, in je bilo tudi zelo očitno kaj imamo...

Predvsem je odvisno sodelovanje otroka, če se ti pusti slikat, ker naše dete je imelo ves čas roke pred obrazom, tako, kot jih imam jaz, če mi nekdo sredi noči prižge luč... ali pa, ko se otrok noče fotografirat, k ga je sram, pa se skriva :)

Odvečni kg niso ovira (preverjeno), niti ti ni treba biti tešča (tudi preverjeno)

Sem že parkrat delala reklamo tukaj, tolk sem navdušena - jaz bi ti svetovala, da greš!

clock-img

28.09.2006, 23:54

clock-img

majas

pencil-img

3393

Se strinjam tudi jaz sem na 3D UZ takoo uživala. Bila sem v 27t...spol se je pokazal..pa tudi moja je držala skos rokice na obraz a jo je tako dolgo migal da jih je le premaknila in je pokazala obrazek. res lepo doživetje...meni ni žal...user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem