writing-img

vidna samo 1 črtica - pa ne testna

clock-img

05.07.2005, 15:59

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

POzdravljene punce!

Nisem zdržala, pa sem test opravila že danes. in glej ga zlomka, pokazala se je samo ta prva - to je nosečniška črtica. do druge zgleda da urni ni prišel, očitno nisem držala 5 minut. ampak vem, da je tale črtica definitivno bolj levo oz. na začetku.kako vem? ker sem že prejšnji mesec opravljala test, pa je bila samo ena črtica veliko bolj desno. Kaj je to? Sem narobe opravila test. Ne me kregat!!!:(

clock-img

05.07.2005, 16:21

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz predlagam, da zapraviš še dodatnih 300 sit in kupiš nov test. V navodilih jasno piše, da če se ne vidi testna črtica, test ni veljaven.

Ti pa iz srca želim, da je to TO :roza: :bravo:!

clock-img

05.07.2005, 16:29

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Al pa dej slikco na net. Ampak najbokje res žrtvovat še mal novcev za še en test! :miska::miska::miska:

clock-img

05.07.2005, 16:43

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Nataša jaz ti priporočam, da jutri narediš še en test in držim :miska::miska::miska::miska::miska: da si srečka :nosecka:

clock-img

05.07.2005, 16:44

clock-img

Anonimen

Drzim pesti zate! Srecno!:miska::miska::miska:

clock-img

05.07.2005, 17:57

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Raje poskusi še enkrat, držim pesti!!:miska::miska:

LP; gaja*

clock-img

06.07.2005, 14:38

clock-img

dinika

pencil-img

308

Tudi jaz sem naredila 3 teste, ker vedno nekaj ni pokazala. Kupi novi test.9nebesa9nebesa9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem