cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vihanje ušes

clock-img

01.05.2005, 20:42

clock-img

Marjetka K.

pencil-img

36

Moj Matija je star 6 mesecev in opažam, da mu levo uho malo "štrli".:( To pa zato, ker ko spi, ima uhelj zavihan. Bojim se,da bo imel štleča ušesa. Kaj naj naredim?:zmeden: Ima katera podobne probleme?:zmeden2: LP:)

clock-img

01.05.2005, 21:33

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Pravijo, da je potrebno otročkom lepit ušesa s selotejpom in da to pomaga. Zato pa ni štrlečeuhljačev:)-:)-:)-

Zdaj pa brez heca.
Lepo mu uhice popravljaj, da bodo lepo nazaj, pa ne zato, ker če jih ne bi bi štlele, ampak zato, ker prepognjen uhelj zeloooooooooooooo boli.

clock-img

01.05.2005, 22:04

clock-img

Anonimen

Moji sestri je pediatrinja svetovala, naj s tistim belim trakom sinu zalepi ušesek, da se ne bo zavihal. To je počela kar kakšna dva meseca, se mi zdi, pa je ratalo, da se je uhelj poravnal. Tudi njej se je zdelo malo smešno, a si je mislila, da nima kaj izgubit, samo uspe lahko. In je.

clock-img

01.05.2005, 22:10

clock-img

babylove

pencil-img

2473

S katerim belim trakom?

clock-img

01.05.2005, 22:12

clock-img

Anonimen

S tistim, s katerim se lepi gazo na rano naprimer.

clock-img

01.05.2005, 22:15

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Micropor, Urgopor,....

clock-img

02.05.2005, 16:31

clock-img

kika

pencil-img

28

Oj!
Kaj pa če dobi alergijo na Micropor? A je še kakšna druga rešitev?

Moj fantolin si jih med spanjem vedno viha nazaj.Ko sem lepla uho samo dva dni je že bilo boljše,ampak kaj ko je dobil alergijo...

clock-img

02.05.2005, 21:14

clock-img

sebtan

pencil-img

113

mogoče trak za ušesa...:))naša tija ga sicer ni marala, sam je niti več ne mučim s tem, bo mela dolge laske, pa bo skrila ušeska, saj je tudi tako ok...ne? sam zaenkrat nima niti nič las...:)))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem