cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vijolične nogice

clock-img

13.09.2007, 20:07

clock-img

alina3891

pencil-img

5

Zdravo!

Zanima me če ima kdo od vaših otrok vijolične noge, ko se nosi otroka pokonci?! Star je 3 mesece in šele v toplicah smo prvi dan opazili, da ko ga nosimo pokonci dobi vijolične noge. Je možno da je narobe kaj s srcem ali je to povsem normalno saj mu pretok krvi zmanjšamo ko ga držimo.  Ponavadi smo mi meli vijolične ustnice, če nas je zeblo, ampak mali je mel tople noge. Prosim, če mi lahko kdo pove, kaj bi lahko bilo narobe. Me res ful skrbiuser posted image .

Hvala in LP. Suzi

clock-img

13.09.2007, 21:07

clock-img

simona76

pencil-img

255

Moja je stara dobre 3 mesece in je že od začetka (rojstva) dobila vijolične oz. takšne modre nogice, ko se je nosila pokonci. Me je tudi skrbelo (ima pa luknjico na srčku), tako da sem vprašala P kaj naj to pomeni. Pa je rekla da je to od obtoka krvi, ker še ni tako dober user posted image . Opažam pa, da so zdaj noge že veliko manj vijolične. Je pa bilo to zelo opazno, saj je imela gole nogice, ker je bilo poletje in je še toliko bolj stopilo v oči. Sin je pa jesenski, tako da ni imel nikoli golih nogic in tega pri njem nisem opazila. Je P rekla, da je zaskrbljujoče, če je otrok v glavo moder...

clock-img

13.09.2007, 22:34

clock-img

zelva

pencil-img

93

Samo položaj zamenji pa se bo barva takoj porazgubila!

clock-img

14.09.2007, 09:45

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Naš je imel tud večkrat vijolične noge, včasih tud roke, pa ni bilo nič narobe. Je tako hitro izginilo, kot se je pojavilo. Samo malo ga prestavit, zamenjat položaj, pa bo...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

14.09.2007, 15:12

clock-img

Brbs

pencil-img

608

simona76

naš ima tudi luknjico v srčku - 3mm, pa so rekli, da zaenkrat ni panike in da se večini to z leti tudi zaraste. Če ne, pa ukrepajo in to ne operativno.
Kaj pa so tebi rekli?

clock-img

14.09.2007, 22:19

clock-img

simona76

pencil-img

255

Brbs Meni so rekli na pregledu (ultrazvok, EKG), da ima malo luknjico, da se še ni zaprla in da je to pogosto pri teh malih, da jo imajo kao vsi, da pa se enim prej in drugim kasneje zapre. Nam se pri dveh mesecih, ko je imela pregled, še ni, pa tudi zdaj pri P je bil še slišat šum. V bolnici so rekli da ni nič nevarnega, tudi če se ne bo zaprla (je na takšnem mestu). Rekli so tudi, da naj imamo kontrolo, če se bo P zdelo potrebno user posted image ...

clock-img

15.09.2007, 11:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša je mela vojilične noge na začetku in seveda sem se jaz ustrašla, pa so mi pol rekla, da je to normalno, tko da.. user posted image vpraši prediatrinjo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem