writing-img

vileda gobica za steklokeramične plošče, podrsala

clock-img

29.10.2010, 19:14

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Uf sem jezna.user posted image

si kupim tole Viledino gobico, ki je namenjena prav za steklokeramične plošče za čiščenje in mi popraska ploščo. pa tko sem jo čuvala, dve leti ni mela niti praskice. No sej ni tako vidno, so take tanke, ampak, ma haloo?!user posted image

a je še komu podrsala?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

29.10.2010, 19:19

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Meni zaenkrat še sreča ne, ker drugače bi tud jsuser posted image . A ti je mogoče kakšen grob košček prišel na gobico? Ker js kr precej močno drgnem, pa še zaenkrat vse okuser posted image . Sm si pa z eno posodo naredila šrinf, tk da tudi moja ni več nedolžnauser posted image .

clock-img

29.10.2010, 19:21

clock-img

blaža

pencil-img

8795

jao ne vem, moja je glanc nova. No nekaj se mi je gor prijelo, ma ne hudo, od pašte voda, je malo skipela in pol se je malo zapekla in sem zdrsala, pol pa vidim te fine praskice.user posted image dobro sej ni konec sveta, ampak,..user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

30.10.2010, 17:14

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Jaz imam steklokeramicno na plin... tako da mam ze zaradi ognja vse umazano in jo redno cistim s to viledino gobico... ampak do zdaj niti ene praske... hmm... vsaj od gobice ne:P

clock-img

31.10.2010, 16:28

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Jaz sicer nisem kupila te od Vilede, ampak imam ''fejk'' od Dm oz. od Mullerja, pa mi ne ena ne druga ni pustila sledi. Si morda dobila zraven, pri čiščenju zajela, še kakšno drugo svinarijo ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem