writing-img

viroza in CR

clock-img

14.01.2011, 12:57

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Biža se datum mojega CR (10 dni) jaz pa vlečem eno virozo, al prehlad al karkoli že (grlo, kašelj, nos...) in mi čajčki ipd. nič ne pomagajo. G pravi, da zna bit to velik problem, če se čisto ne pozdravim, ker že zaradi malo kapljic iz nosu prestavljajo operacije, ne pa če krehaš kot  osel.

Ne vem več kaj naj naredim. probala sem že vse živo, od sleza, do smrekovih vršičkov, mleko z medom, čaj z medom, veliko tekočine, Pantol.... Malo me že skrbi...

clock-img

14.01.2011, 13:00

clock-img

Anonimen

ja kaj točno bi se pa lahko zgodilo?

clock-img

14.01.2011, 13:17

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

A lahko CR prestavijo v obdobje, ko boš zdrava? Mislim, da ne otrok mora in če ne drugača s CR. Operacije delajo tudi na bolnih, prehlajenih (pomisli na tiste iz prometnih nesreč, nezgod ...).

Seveda pa delaj čim več na tem, da se pozdraviš. Mogoče še kake inhalacije vključi. Sicer pa bi mogoče zate isto veljajo kot je pediatrinja pred kratkim rekla za mojo hčerkico (kar nekaj časa je kašljala in smrkala). Priporočala je, da gremo na enodnevni izlet na morje. In ne vem ali je res pomagalo ali bi se tudi sicer pozdravila, v dveh dneh je bl čist dobra.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

14.01.2011, 14:38

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Ni panike, jaz sem pristala na porodni mizi s 39 vročine, nameravala roditi, ob 8 uri  vzela še antibiotik (ki sem ga jemala že cel teden), pol so me pa pod nujno dali na cr. In vsi smo prišli skozi brez ene reči.

clock-img

14.01.2011, 17:13

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Če gre za nujno operacijo, potem seveda ne glede na vse(bolezen, menstruacija(govorim na splošno)) operirajo, če gre za programsko operacijo pa le to prestavijo če se pojavi bolezen, zaradi možnosti zapletov med anastezijo in težjega okrevanja po njej...tako dače si bolna, predvidevam da če ni nujno boš dobila nov datum...sicer pa pokliči v P pa vprašaj...ampak v globali je tako da če ni nujno prestavijo

clock-img

14.01.2011, 19:12

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby
Ne vem več kaj naj naredim. probala sem že vse živo, od sleza, do smrekovih vršičkov, mleko z medom, čaj z medom, veliko tekočine, Pantol.... Malo me že skrbi...

Jaz imam pa čez 6 dni, pa sem se danes z bolečim grlom zbudilauser posted image

Ti predlagam eno dozo analgetika+dodatki, kak Coldrex ali Daleron ali podobno vzemi, čajčki in zeli očitno niso dovolj. Pa če se ene 2 dni zdaj s kemijo filaš ne bo velik škodilo, itak dobiš v P cel koktejl zdravil. Če bo pomagalo, jaz t svetujem..

clock-img

14.01.2011, 19:31

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

A lahko CR prestavijo v obdobje, ko boš zdrava? Mislim, da ne otrok mora in če ne drugača s CR. Operacije delajo tudi na bolnih, prehlajenih (pomisli na tiste iz prometnih nesreč, nezgod ...).

Gre za to (vsaj G mi je tako rekla), da obstaja večja verjetnost zastoja dihanja in podobnih komplikacij, zato bi v primeru, da bi mi že voda odtekla ali imela popadk,e probali poroditi naravno, kljub temu, da imam miljon kontraindikacij za naravni porod, in če res ne bi šlo (se ne bi odpirala), bi po 20tih urah vseeno naredili CR.

clock-img

14.01.2011, 19:31

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Aja, pa še ne predstavljam si, da bi po CR (ker se spomnim kako to prve 2-3 dni boli) kašljala, tako kot kašljam zdaj... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem