writing-img

virusna okužba

clock-img

10.06.2009, 20:50

clock-img

Hele

pencil-img

6

Zdravo, zanima me, če ima katera mamica izkušnjo z virusnim obolenjem: pikice po ustih (razjede), vročina, SLABO počutje, jokavost, neješčost, nespečnost, razdražljivost in posip po celem telesu.

Moj 10 mesečni sin ravno preboleva to bolezen.

Kako dolgo ste to bolezen prebolevali? Je cel čas bolezni otrokovo stanje tako slabo? S kakšnimi zdravili ste mu blažile bolezen?

< Sporočilo je popravil Hele -- 10.6.2009 20:55:08 >

clock-img

10.06.2009, 20:54

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Lahko, da je Slinovka. Vtipkaj v iskalnik, ker je bilo že kar nekaj napisanega.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.06.2009, 20:56

clock-img

Hele

pencil-img

6

Smo najprej mislili da je zobek, ker smo ravno na tem, da pokuka ven četrti zobek. A smo vseeno šli k P.

Bom pogledala - tnx

clock-img

10.06.2009, 21:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mi ravnokar imamo.

po ustih in na notranji strani ustnic male drobcene rdeče pikice, ki ga zelo bolijo vročina dva dni do tri, osip rdeč po hrbtu.

Bili pri pedijatru in ima virozo, v ustih pa herpes. baje je 8 vrst herpesa in te drobcene pikice so ena oblika. Ful ga bolijo in ne je že dva dni. pa dosti se joče in slini, včasih niti ne požira, ampak kar pluva slino, ker ga boli v ustih.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

10.06.2009, 21:30

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Naša miška je tudi pred časom imela nekaj podobnega. Z veseljem je jedla sladoled, občasno kakšen jogurt in pila mleko/kakav, kaj drugega ji pa ni šlo v slast.

clock-img

10.06.2009, 21:55

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Naš je imel to pred enim mesecem. Dobil je Daktarin za uste in bilo je v dveh dneh v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem