writing-img

visok pritisk

clock-img

19.12.2004, 17:42

clock-img

adelaida

pencil-img

78

jaz pa imam že na začetku (8 tednov) nosečnosti probleme z visokim pritiskom sem ga imela 180/110 in me je ginekologinja takoj poslala v porodnišnico in so me poslali na oddelek kjer sem ležala 2 dni in do zvečer se mi je pritisk znižal na 115/75 naslednji dan pa je bil spet 140/90 kar je za nosečnost previsok. je še katera imela težave s tem kako jih je rešila?:zmeden:

clock-img

19.12.2004, 17:49

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Tudi meni so namerili visok pritisk, je bil pa posledica preslane hrane, premalo tekočine in seveda najpomembnejše preveč kil. Ko sem zanosila sem imela cca 15 kg preveč.

clock-img

20.12.2004, 08:47

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem imela 15 kil preveč, pa sem imla prenizek pritisk...

clock-img

20.12.2004, 08:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi imela visok krvni tlak ampak samo v drugi nosečnosti.Na žalost spadam med hipertonike sem namreč podedovala po starših.Torej hujše težave sem imela v drugi nosečnosti.Nihče ni kaj preveč paničaril okoli tega jaz pa sem bila zelo zaskrbljena.No ginekolog mi je dal tabletke za zbijanje visokega pritiska,ki sem jih uživala od tretjega meseca nosečnosti vse do konca.Niso pa mi hoteli dati bolniške,češ to ni nič hudega,pa čeprav sem s težavo hodila zaradi oteklih nog(pa še v zdravstvu sem delala)Na srečo se je vse dobro izteklo.Čim več tekočine pazi na prehrano eliminiraj sol in mastno hrano.

Lp Neva:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem