cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vlažilec zraka

clock-img

05.01.2008, 20:31

clock-img

livia

pencil-img

2395

Trenutno imamo vlažnost zraka v dnevni med 40 in 50. V sobah pa še kaj manj. Zdi se mi, da je kar suh zrak. Koliko bi morala biti po vašem mnenju in kakšen vlažilec zraka priporočate?

clock-img

05.01.2008, 22:27

clock-img

Anonimen

mokro brisačo daj na radiator pa bo ravno pravuser posted image

clock-img

06.01.2008, 08:59

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Nej bi bila od 50 - 60, če pa so otroci oz user posted image   ali pa mi ta stari user posted image  prehlajeni pa še več

Mi mamo lanaform vapolux, zelo uredu, ker ima še ionizator user posted image
Jaz sem tud prej dajala mokre brisače pa posode z vodo na radiatorje..... pa ni lih isto (mogoče zarad ionizatorja - pride tak lahek, svež zrak )

clock-img

06.01.2008, 10:58

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Kmarija - a je treba pri temu Vapoluxu kaj menjavati kakšne filtre in kako pogosto? Bi ga kupila, pa ne vem kako je s tem (da nimaš potem še ful stroškov, ko ga že kupiš)

clock-img

06.01.2008, 11:17

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Edino  kar piše v navodilih morš  očistit rezervoar za  vodo na 3 dni. Jaz vlijem prefiltrirano in prekuhano ohlajeno vodo pa je ok. Tko kot za  user posted image . Lahko uporabljaš destilirano vodo.
Voda v rezervoaru ne sme stat več kot 2 dni.
Redno čiščenje naprave.
Čiščenje pretvornika in rezervoarja za vodo - to pa je tud vse. vse čistiš z vodo pa kisem (zarad kamna)
Nikjer ni nič napisano od filtrov.
Upam, da ti kej pomaga user posted image . So pa bili vlažilci v akciji minus 30% v BC user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem