cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vlažilec zraka

clock-img

21.01.2009, 15:55

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Imamo laringitis, star je sedem mesecev, bila sva v bolnici, svetovali so vlaženje zraka... kateri vlažilec priporočate, ima katera Lanaform Charly vlažilec? Prosim za nasvet.

hvala

clock-img

21.01.2009, 17:10

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Tudi mi imamo ta vlažilec zraka in je kar vredu. Mogoče probaj še z kakšnim eteričnim oljem (mentol, evkaliptus). Še najbolj je pa redno zračenje prostorov tudi v tem letnem času.user posted image

clock-img

21.01.2009, 17:50

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Da ne kupuješ vlažilca, daj na topel radiator posodo z vodo. Lahko tudi, kot je napisala vesna 23, notri kaneš nekaj kapljic eterčnega olja.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

21.01.2009, 19:09

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: Nataan

Imamo laringitis, star je sedem mesecev, bila sva v bolnici, svetovali so vlaženje zraka... kateri vlažilec priporočate, ima katera Lanaform Charly vlažilec? Prosim za nasvet.

hvala

V Lidlu sem videla, da imajo vlažilec v akciji.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

21.01.2009, 20:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem