writing-img

vlažnost

clock-img

30.09.2009, 08:35

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

punce, ali se kaj spomnite...ali je nožnica praviloma bolj vlažna kakšen teden po oploditvi...imam namreč poplavo tam spodajuser posted image

pozdravčkiuser posted image

3+1=;)

clock-img

30.09.2009, 10:08

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz sem imela poplavo okrog ovulacije...in to nenormalnouser posted image  in to je bilo samo 1x...prvič v življenju tak fejst...in točno takrat sem zanosila.

clock-img

01.11.2009, 14:09

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

dudi2006 poročaj kaj pa je pri tebi poplava pomenila? si srečka nosečka?

clock-img

05.11.2009, 11:59

clock-img

Anonimen

Ojla!

No, tudi mene sedaj zanima kako je s to vlažnostjo?
user posted image  pričakujem čez teden dni, vlažnost je kar velika, le da nimam nič kaj občutljivih prsi, za katere vsi pravijo, da bi naj bil eden izmed prvih znakov,... user posted image  zgleda da nebo nič. user posted image  So sicer malo bolj polne, samo to je tudi vse.

Ostale - ki ste že kdaj bile user posted image , kdaj so vaše prsi postale boleče-občutljive? (sicer to ne paše ravno pod to temo, pa vseeno-upam, da nebote hude)

clock-img

05.11.2009, 12:02

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Vlažnost nima nobene veze s tem.... Mene osebno so začele prsi boleti tako kot vsak mesec pred M, s tem da M ni bilo....

clock-img

05.11.2009, 12:25

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

divans, kako je kaj s tabo? je vse ok???

TIAN 05.11.2010

clock-img

05.11.2009, 14:16

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja, trenutno sem kar dobro, sem v 12.tednu.... letos že drugič noseča....

clock-img

05.11.2009, 14:46

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

o, super, zaenkat kaže zelo dobro. držim pesti, da bo tokrat vse ok user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

05.11.2009, 14:59

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hvala, urshy78!!!!!!user posted image

clock-img

05.11.2009, 15:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ostale - ki ste že kdaj bile user posted image , kdaj so vaše prsi postale boleče-občutljive?

Nikoli nisem imela občutljivih prsi ... sem imela pa nenormalno dober (super) voh, slabo mi je bil pa nenormalno sem bila utrujena ... to je bilo pa to.

clock-img

05.11.2009, 15:36

clock-img

Anonimen

Potem pa še morda imam kaj možnosti. user posted image   Sicer mi druga tako ne preostane kot čakati, samo kaj ko se tako vleče.

LP

clock-img

05.11.2009, 21:34

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Poplava tam spodaj ponavadi pomeni kakšno vnetje... no vsaj pri meni je bilo tako... upam da pri tebi pomeni user posted image

clock-img

07.11.2009, 10:09

clock-img

isobel

pencil-img

289

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla!

No, tudi mene sedaj zanima kako je s to vlažnostjo?
user posted image  pričakujem čez teden dni, vlažnost je kar velika, le da nimam nič kaj občutljivih prsi, za katere vsi pravijo, da bi naj bil eden izmed prvih znakov,... user posted image  zgleda da nebo nič. user posted image  So sicer malo bolj polne, samo to je tudi vse.

Ostale - ki ste že kdaj bile user posted image , kdaj so vaše prsi postale boleče-občutljive? (sicer to ne paše ravno pod to temo, pa vseeno-upam, da nebote hude)

Pri meni so bile boleče že kakšen dan po ovulaciji, bolečina se je nato vsak dan stopnjevala. Se pa ne spomnim, če so me bolele kaj bolj kot običajno (PMS).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem