writing-img

vlak in dojenček

clock-img

22.08.2008, 08:57

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

Zdaj poleti, sam si že večkrat zaželela s pikico v center Ljubljane. Ker je user posted image  v službi, nama odpelje avto. Razmišljam, da bi šli na vlak, čeprav ne vem, če imajo kaj urejeno za vozičke. V Ljubljani na glavni postaji, se mi zdi da imajo samo tiste dolge stopnice. Ima katera to izkušnjo in mi zna povedat kako bi to zgedalo v praksi. lp

clock-img

22.08.2008, 09:13

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Žal ne vem-Vedno smo šli brez vozeka

clock-img

22.08.2008, 09:19

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Imajo tiste zadeve (dvigala na stopniščni ograji) za invalide, samo jih še nisem videla delovati. Iz podhoda gor pa je tudi dvigalo.

clock-img

22.08.2008, 10:25

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

A ni tisto ob ograji za kovčke?

clock-img

22.08.2008, 11:05

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

hm, predlagam, da pokličeš na železniško postako. Najbrž ti bojo koga zrihtali, da ti vozek pomaga nest čez štenge. Ko pa si enkrat v podhodu, pa je digalo za prit gor.

clock-img

22.08.2008, 14:17

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kaj ni nikljer dovoza za invalide? Sej so 3 stopnišča ki vodijo tja?user posted image Lahko greš pa tudi po drugi poti, ne po stopnicah, ampak čez ''tire''...ponavadi tam hodijo z vozički in tudi peš ker je prav pot narejena. Ni idealno, ampak če druge niuser posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 22.8.2008 14:18:08 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem