writing-img

vlivanci

clock-img

22.10.2007, 11:18

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Zanima me kako pripravite vlivance .Rada bi jih naredila domače da nebi bili vedn iz trgovine .Punce recepte na planuser posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 12:55

clock-img

muška

pencil-img

3223

A vlinaci se dajo tudi kupit? user posted image  Pojma nimam, res ne user posted image

Jaz jih naredim tako:
- v skodelico ubijem eno jajce in mu dodam 2 žlici moke in potem to zžvrkljam skupaj. Če je masa preredka, dam zraven še malo moke, če je pregosta(pretrda) pa dodam zraven par kapljic vode. IN potem lepo vlivam v juhico. Imam pa raje tršo maso, ker če je preredka, znajo razpast!

Upam, da si imela te vlivance v mislih, ker jaz poznam samo te.

clock-img

22.10.2007, 13:02

clock-img

Anonimen

Jaz delam isto kot muška.

clock-img

22.10.2007, 13:07

clock-img

Una

pencil-img

399

Jaz tudi, ponavadi dam 2 jajci in 4-5 žlic moke, odvisne kakšne velikosti so jajca. Aja pa še malo soli. That's it! Lahko pa dodaš še malo sesekljanega drobnjaka ali peteršilja, pa je tudi fajn.

LP, Una

clock-img

22.10.2007, 16:03

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Za v juho so tile enkratni, za zraven mesa ali golaža pa kupim Pečjakove.

clock-img

22.10.2007, 19:27

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

hvala sem jih nekako spacala in so bli superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 19:37

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ko jih jaz delam za v juho, najprej dobro razžvrkljam jajce, nato malce posolim, dodam nekaj kapljic olja, nato pa toliko moke, da pripravljena masa lepo teče z vilice, ko jo dvignem. Če je masa preredka, potem lahko razpadejo, pa še raje imamo debelejše, tako da dam vedno malo moke več.
Vse pa delam po občutku.

Za prilogo k mesu pa vedno kupim Pečjakove vodne vlivance, ki so res dobri.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem