writing-img

vložki, ki zaznavajo plodovnico

clock-img

24.08.2005, 11:18

clock-img

rea

pencil-img

45

Živjo, punce!

A mogoče katera ve, v kateri lekarni v Ljubljani prodajajo vložke, ki zaznavajo odtekanje plodovnice? Sama sem spraševala v BTC-jevi lekarni, pa me je prodajalka tako butasto gledala, kaj hočem.

Že v naprej hvala!

Rea

clock-img

24.08.2005, 11:25

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

oj,
no eno butasto vprasanje :ups:: a to obstaja? interesantno... jaz bi tut to si nabavila, ce res obstajajo

clock-img

24.08.2005, 11:29

clock-img

rea

pencil-img

45

Ja, baje obstajajo. Vem, da so že punce na tem forumu pisale o tem, meni jih je pa tudi ginekologinja svetovala. Mogoče najboljše v par lekarn poklicat. Javim, če bom kaj zvedela!

Rea

clock-img

24.08.2005, 11:31

clock-img

joja

pencil-img

11

hoj, meni so v lekarni rekli, da se dobijo v trovini Sanolabor, nisem pa preverila.

lp joja

clock-img

24.08.2005, 11:41

clock-img

rea

pencil-img

45

Evo, sem izvedela:

Test za odkrivanje odtekanja plodovnice prodajajo v Sanolaborju. V paketu so 3 testi za enkratno uporabo, paket stane 3.750,00. Kar veliko, ampak če se hočeš prepričat, če izcedek ni plodovnica, pa ni tako veliko.

No, pa sem si kar sama odgovorila na vprašanje:bravo::bravo::bravo:!

Lep dan vsem nosečkam!

Rea

clock-img

24.08.2005, 12:01

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

hvala rea za informacijo....
lep dan

clock-img

24.08.2005, 12:30

clock-img

leah

pencil-img

660

Pa še z moje strani:test ni zanesljiv.Meni se je v 9 mesecu kar nekjkrat obarval modro, kar naj bi pomenilo odtekanje plodovnice.Sem šla delat paniko k mojmu ginekologu-ki pa je ugotovil, da je vse v najlepšem redu in da ti vložki niso zanesljivi.Tako, ad ti jaz priporočam, da jih ne kupiš, ker jih boš res kupila bz.

clock-img

24.08.2005, 15:17

clock-img

neligaja

pencil-img

14

Sanolabor jih gotovo ima ker so zastopnik oz. uvoznik, v MB jih imajo tudi v lekarni. Je pa res, da so v paketu samo 3 kom. stane pa 3.900,00 SIT. Za test pa, da ne bo prehitro panike tako kot pri meni, najprej se res obarva modro, ne glede na to zaradi česa se zmoči (poskusila tudi z navadno vodo), ampak pravi je rezultat potem, ko se listek posuši (caa. 5-10 min), potem pa lahko modra barva tudi čisto izgine.

clock-img

24.08.2005, 15:19

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Meni jih je G odsvetoval, ker da niso zaziher in da je to bolj za reklamo kot kaj drugega. Potem seveda nisem nič kupila.

Ne bi vedela,

pa-pa Mina1

clock-img

24.08.2005, 21:27

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Ja mi jih res prodajamo,so pa zanesljivi.Doktorji to vedno rečejo,če nimajo nič od tega.Smo jih tudi sam preizkušale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem