writing-img

vloga za vretc

clock-img

20.10.2008, 11:16

clock-img

nincha

pencil-img

55

dejte mi prosim povedat,kje na internetu najdem vloge/obrazce za sprejem v vrtec, da si jih lahko sprintam kar doma, da ne hodim kupovat v knjigarno.

hvala!!

clock-img

20.10.2008, 11:40

clock-img

sasy20

pencil-img

645

Dan!

Kolikor jaz vem na internetni strani od vrtca....kamor želiš otroka vpisati. NO saj jaz sem jih tm našla. Vsak vrtec ima to posebej vlogo. Če pa jo nima na internetu pa jo greš v vrtec iskat....al pa pokliči če ti jo pošlejo.

clock-img

20.10.2008, 11:46

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

koliko prej pa je treba oddat vlogo? 

clock-img

20.10.2008, 11:50

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ja vloge za sprejem so na domači strani vsakega vrtca. V Lj npr. je potrebno prošnjo oddati že takoj ob rojstvu, se pravi eno leto prej, če želiš dobiti prosto mesto, pa še takrat ni sigurno, da dobiš mesto v željenem vrtcu.user posted image

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

20.10.2008, 12:05

clock-img

gajka

pencil-img

3606

OK, to je že znano, da moraš prošnjo dat kar veliko prej. Kaj pa, če dobiš že prostor v vrtcu, pa bi otroka imel še malo doma? Sem slišala, da lahko ta čas plačuješ nekakšno rezervacijo - 30% cene. A če zavrneš, moraš potem štartati spet od začetka z vlogo?

clock-img

20.10.2008, 14:07

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Čim prej oddaj vlogo. Dobiš jo na internetni strani vrtca. Na vlogi se napiše tudi datum, kdaj želiš otroka vključiti v vrtec. Vse ostalo pa najbolje, da se pozanimaš v vrtcu pri svetovalni delavki, kajti politika je različna od vrtca do vrtca.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

20.10.2008, 19:14

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Jaz sem vlogo dobila v vrtcu.

Oddala pa sem jo kmalu po rojstvu in sem že dobila odgovor, da je letos na 43. mestu (in itak ne rabimo vrtca, ker ima šele 3,5 meseca) bo pa vloga prenesena na naslednje leto (sept.2009) in imamo takrat baje malo prednost, ker letos "nismo prišli notri"...

clock-img

20.10.2008, 20:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dobila sem jo v vrtcu.

clock-img

21.10.2008, 08:27

clock-img

nincha

pencil-img

55

ja..js sem mal narobe napisala kaj hočem...v bistvu vem,da obstaja ena stran,kjer si lahka dol potegneš te vloge..js rabim tisto za znižanje stroškov v vrtcu..ko moreš oddat do 15.novembra...kje jo dobim?..
hvala

clock-img

21.10.2008, 09:34

clock-img

Alči

pencil-img

219

Ojla, ne vem kolk ti to pomaga ampak na strani vrtca ciciban maš to vlogo za znižanje plačila. Mogoče jo majo tudi drugi vrtci kje "skrito"

clock-img

21.10.2008, 09:48

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

to najbolje da gres v vrtec po vlogo....in na tem obrazcu mas se dodatne vrtce gor ki so v blizini vasega okolja...ker eno vlogo ispovnt pa poslat v samo en vrtc je mal tvegan...ker mine cas...in te lahko zavrnejo..medtem pa ti v drugem vrtcu lahko propade prosto mesto :)
tako da pojdi raje v vrtec

lp

clock-img

23.10.2008, 11:19

clock-img

nincha

pencil-img

55

hvala vsem.lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem