writing-img

vloga za vrtec

clock-img

22.08.2005, 15:13

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Zanima me če moram dati novo vlogo za vrtec, glede na to da naša 3 letnica ostane v vrtcu, naša 5 letnica gre v šolo in maja se nam je rodil novi član.

clock-img

22.08.2005, 15:19

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

A misliš na Vlogo za vpis v vrtec, ali misliš na Vlogo za znižanje plačila za vrtec za leto....

Ker Vlogo za vpis ni potrebno dati, glede na to, da je že vpisana in redno hodi v vrtec.

Tole vlogo za znižanje plačila pa se daje vsako leto na novo, če se ne motim.

pa-pa Mina1;)

clock-img

23.08.2005, 11:26

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, vloge za v vrtec ne rabiš dat, potrebno pa je dat vlogo za znižanje plačila vrtca, kot ti je napisala Mina1, lep pozdrav :rozica:

clock-img

24.08.2005, 07:19

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Mene tudi zanima kako je z vlogo za znižano plačilo vrtca. Moj sin je začel hoditi v vrtec januarja (takrat smo tudi oddali vse papirje) in ne vem ali moram dati novo vlogo januarja ali se to oddaja drgače že septembra?
Hvala za odgovore!

clock-img

24.08.2005, 08:39

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mislim, da se tale vloga za znižanje odda do konca tekočega leta, torej jo bo oddala recimo nov. ali dec. 2005 za leto 2006.

Sicer je pa takole: v vrtcu na oglasni deski skoraj vedno pišejo takšne zadeve, vsaj pri nas je tako.

pa-pa Mina1

clock-img

25.08.2005, 12:16

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem