writing-img

vloga za znižano plačilo vrtca-pomoč

clock-img

26.10.2008, 08:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi lahko katera razloži pod točko VII, 1.potrdila delodajalca o bruto plači za obdobje zadnjih 3 mesecev ( priložijo ga starši, ki v preteklem letu niso bili zaposleni vseh 12 mesecev).Jaz nisem bila, sem se pa zaposlila s 1.9. letos.Mož je tudi delal ampak vsega skupaj 9 mesecev, sedaj pa je  že 1 mesec brezposeln.no pa mi prosim razložite.A moram jaz priložiti plačo od septembra letos?Kaj pa on?katere zadnje tri plače?Od tiste firmena kateri je prej bil?
prosim na čimprejšnji odgovor.Hvala in lp.

clock-img

26.10.2008, 09:09

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če je prijavljen na zavodu za zaposlovanje, naj tam vzame potrdilo, če kaj prejema, bo itak gor pisalo, če pa od CSD prejema, pa kopijo njihove odločbe - pa tako hitro je itak ne dobi user posted image . Tako, da oddajta sedanje podatke, zraven pa priložita kopije plačilnih list za nazaj - če ne pa označi na zadnji strani, pa naj sami preverjajo

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.10.2008, 18:44

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem