writing-img

vloga za znižano plačilo vrtca

clock-img

25.03.2008, 19:49

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ker sem bila prejšnje leto zaposlena samo pol leta, potem moram vpisat zadnje tri mesečne prihodke? A odločbo o odmeri dohodnine potem sploh prilagam? Za katero leto? Meni so v vrtcu rekli, da za leto 2006? Na osnovi česa mi bodo potem zaračunali vrtec? Ker leta 2006 sem bila še študentka in če se prav spomnim, sem imela tako malo dohodkov, da mi ni bilo treba vlagati odmere.

A ste vi sami prilagali odločbo o odmeri dohodnine, ali ste občino pooblastili, da sama pridobi podatke? Malo se nam že mudi, ker gre sin v varstvo s 1. aprilom.

clock-img

25.03.2008, 19:52

clock-img

Anonimen

Od leta 2007 odločbe o dohodnini še ni, za leto 2006 pa praviš, da nisi napovedi niti vložila.

Po moje moraš dati zadnje 3 plačilne liste zraven. Letošnje zadnje 3.

clock-img

25.03.2008, 19:56

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

čimprej oddaj, če bo vloga nepoplna jo boš pa dopolnila, saj ti po pošti pošljejo, če kaj manjka...

clock-img

25.03.2008, 20:57

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ja,pa najlažje je,da občino pooblastiš,da ti ona dobi podatke,boš imela najmanj dela z vlogouser posted image
jaz jih vedno pooblastim,oz.obkrožim tisto točko kjer to piše na vlogiuser posted image

clock-img

26.03.2008, 07:09

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

sej lahko tudi zadaj na zdnji strani napišeš da si podatke pridobijo sami..jaz sem tko naredila..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem