writing-img

vloga za znižano plačilo vrtca

clock-img

11.11.2009, 11:28

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Pozdravljene,
prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena user posted image

Rubrika IV. Družinski člani:
- ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne?
- ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher.

Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?!

Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?!

Najlepša hvala vnaprej!

clock-img

11.11.2009, 11:53

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Pozdravljene,
prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena user posted image

Rubrika IV. Družinski člani:
- ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? vpišeš vse, tudi tistega, za katerega se vloga oddaja!
- ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. vpišeš

Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! prav imaš, ni se prekinilo, ti si še vedno v delovnem razmerju

Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! tako je, porodniška se ti šteje v dohodninsko osnovo!

Najlepša hvala vnaprej!

clock-img

11.11.2009, 13:14

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Super, hvala za hiter odgovor!

clock-img

11.11.2009, 14:00

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Še jaz bi se vrinila na tole temo. Sem prav razumela, da se letos ne oddaja kopija dohodninske napovedi, ker se ta pridobi direktno od DURSa?

clock-img

11.11.2009, 14:01

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Eh, sem bila prehitra. Vidim, da je o tem govora malo nižje. 

clock-img

24.11.2009, 10:47

clock-img

žabic@

pencil-img

35

Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji....
A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?

clock-img

24.11.2009, 13:25

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: žabic@

Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji....
A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?

kOLIKOR JAZ VEM, NE. Ups... Poglej navodila!

clock-img

24.11.2009, 14:09

clock-img

žabic@

pencil-img

35

Ups... Poglej navodila!

žal v navodilih tega ne piše, zato sprašujem.

clock-img

24.11.2009, 14:34

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Potem pa ne, če ne piše..... Itak pa ima Občina zdaj dostop do povsod, tako da ne se bat, nič ne bodo spregledali!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem