writing-img

vloga za znižano plačilo vrtca

clock-img

15.11.2012, 09:29

clock-img

mini86

pencil-img

6050

da ne bote pozable oddati..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.11.2012, 10:21

clock-img

Smrketa3

pencil-img

17

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

do kdaj pa je po novem za oddat?

clock-img

15.11.2012, 10:23

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a ni tko da vloge veljajo do decembra..in do takrat moraš oddati novo..upam da nisem kej za jebhala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.11.2012, 10:28

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa3

Oddati jih je potrebno v decembru.

clock-img

15.11.2012, 10:43

clock-img

Smrketa3

pencil-img

17

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa3

Oddati jih je potrebno v decembru.

praviloma bi bilo potrebno oddati v decembru; jaz sem včeraj klicala na CSD in gospe tam so na moje vprašnje kdaj je potrebno oddati vlogo, odgovorile NE VEM; zdaj pa ti bodi pameten;
no, nekako smo prišle do ugotovitev da bo december ampak da roka za oddajo pač še nimajo user posted image

clock-img

15.11.2012, 10:53

clock-img

benika

pencil-img

7793

Do 31.12. je potrebno oddat.

clock-img

15.11.2012, 11:00

clock-img

mini86

pencil-img

6050

no ampak če sedaj pošljem da se potem ko pridem iz P ne ubadam s tem pa tudi nau nič narobe aneuser posted image

clock-img

15.11.2012, 12:11

clock-img

donna22

pencil-img

2185

no ampak če sedaj pošljem da se potem ko pridem iz P ne ubadam s tem pa tudi nau nič narobe aneuser posted image

Se boš v vsakem primeru tudi takrat, ker jim moraš potem javit spremembo - novo število družinskih članovuser posted image Tak da se ti skoraj bolj splača na takrat počakat.

clock-img

15.11.2012, 12:11

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja, ne vem, kako si ti to predstavljaš. predvidevam, da si noseča, da misliš v kratkem rodit. A zdej boš poslala vlogo (ki ti jo pred 1.12. sploh ne bodo vzeli), pol boš pa po rojstvu spet oddajala spremembo. A ni vseeno če počakaš, da rodiš in pol pošlješ eno vlogo z vsemi otroki not vpisano. Razen, če imaš rok v drugi polovici decembra, pol pa rajš prej pošlji.

Pa srečno v P.

clock-img

15.11.2012, 13:55

clock-img

Teyla

pencil-img

1695

Jaz še avgustovske odločbe nisem dobila, pa bom očitno mogla kmalu kar novo vlogo oddat. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 15.11.2012 14:02:14 >

clock-img

15.11.2012, 14:06

clock-img

mini86

pencil-img

6050

jah rok mam glih 14.12, čeprav sem se odločila da rodim čez 14 dni..user posted image

drgač sm mislna pa da se mora oddati do decembra in ne v decembru..user posted image

clock-img

15.11.2012, 14:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Oddat moraš V decembru. Na odločbi piše, da velja od 1.1.2012 do 31.1.2012. Torej je zadnji rok za oddajo 31.12.
Jaz na tvojem mestu bi počakala, da rodim in bi pol svojega poslala, da odnese.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem