writing-img

vneta koža pod vratom

clock-img

18.06.2005, 09:00

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ojla,

moj 10 tednov stari sonček ima pod vratom full vneto kožo. Smo pridelali en ornk podbradek in se mu je takrat ko je bila huda vrocina koza vnela, pa nikakor ni bolje. Sem mazala najprej s hladilnim mazilom, pa potem z Bepanthenom.
Smo bili pri pediatrinji 3 dni nazaj in dobili eno kremo, samo meni se ne zdi, da bi kaj pomagala. A imate kaksen domaci nasvet?
Je pediatrinja rekla, da bi bilo fajn, da bi cim bolj sušili tisti del, samo kaj ko mali skoz tako glavico drzi, da do tja pa pride res malo zraka.

Lp, Naja

clock-img

18.06.2005, 09:05

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Otroški puder!!

clock-img

18.06.2005, 10:06

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Pri teh stvareh pomaga Ribodermin (ribja mast). Nanese se pa na umito in dobro osušeno kožo. Škodi sigurno ne, je pa malo neprijetnega vonja.

clock-img

18.06.2005, 10:26

clock-img

Anonimen

Večkrat osvežit z mlačno vodo,dobro obrisat in posipat z otroškim pudrom.Pa čim manj oblečenega otroka v tej vročini.

clock-img

18.06.2005, 11:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Kupi v lekarni pravo ognjičevo mazilo (taka bolj mala posodica z rumenim pokrovčkom). Moj je imel tako vneto kožo na ritki in sem mu enkrat namazala - je bilo pri naslednjem previjanju že 70% boljše (me je skor kap od presenečenja ker je takoj pomagalo). Stane pa okol 1000sit. Če pa nisi iz Ljubljane (ne vem če jo imajo povsod) in je ne boš dobila, pa povej pa ti jo bom jaz v Lj kupila in ti jo poslala.

LP tina

clock-img

18.06.2005, 11:16

clock-img

Anonimen

Ko že omenjate to ognjičevo kremo.
Jaz sem si nabavila pri zeliščarju:Ringelblumen Balsam-ognjičeva krema...Za marsikaj uporabna8)

clock-img

18.06.2005, 12:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ja sej ta je tud od enga zeliščarja... Pa full je dobra. Ognjič je res zakon (moja babi ga ma v alkoholu in olju namočenga)...

LP

clock-img

18.06.2005, 15:07

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Hvala za vse nasvete!
Tebi Tinatona pa da sise ponudila, d ami jo kupis.
Sem iz Lj in bom sla v dezurno lekarno.

Lp,Naja

clock-img

18.06.2005, 15:58

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Ja ni za kaj. Sicer smo pa tukaj zato da si pomagamo.

LP Tina:rozica:

clock-img

18.06.2005, 21:31

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Nam je pomagal otroški puder (jst mam Bűbchen puder), sicer je pa po moje vseeno kateri je.

Pa ta ognjičeva krema je ras zakon.

LP:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem