cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vneta koža za ušeski

clock-img

21.10.2007, 09:28

clock-img

ursy78

pencil-img

158

s čim naj mojem user posted image namažem kožo za ušeski,ki se mu je vnela.

clock-img

21.10.2007, 09:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Z olivnim, mandljevim oljem ali Bepanthenom. Odvisno, kako močno je koža že vneta.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

21.10.2007, 09:32

clock-img

Anonimen

Ursy,danes bova pa obdelali tega tvojega naslednikauser posted image
Poskrbi,da bo vedno koža suha za ušeski.Najprej,kar večkrat z mokro krpico nežno počisti,nato osuši,magari s kosmom vate,da ne boš iritirla kožico.Lahko tudi s posipom posipaš.Če pa je že rdeča in vneta,pa namaži z olivnim oljem,če ga pa nimaš pa z mandeljnovim ali pa otroškim,ki ga imaš pri roki.Jaz vedno prisegam na zdravilno moč olivnega olja.

clock-img

21.10.2007, 09:36

clock-img

ursy78

pencil-img

158

ja res je ja ,dober da so take ki lahko pomagajo.koža je taka bela ni rdeča

clock-img

21.10.2007, 09:46

clock-img

Anonimen

Če še ni rdeča,je fajn,torej obdrži jo tako,s tem,da izvajaš redno čiščenje,pa še enkrat,popati,da bo vedno suha.

clock-img

21.10.2007, 12:22

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Mi smo dobili rdeče fleke pod vratom, kasneje pa še za ušesi. P. je rekla, da je to zato, ker mu slina teče tja in se mu je vnelo.
Svetovala mi je kremo od Mustele (ne vem katera) ali od Avene (TriXera). Jaz sem v lekarni vzelo slednjo, ker mu mustela za ritko ni ustrezala. Ta od Avene je "for very dry and atopic sensitive skin". Tako piše gor. Nam je pomagala.

clock-img

21.10.2007, 13:12

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

pojdi jo do pediatrinje pokazat,da ti napiše eno kremo..men je napisala adventan neki takega..in je res pomagala

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

21.10.2007, 14:22

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Mi smo imeli poleti ko je bolo vroče tud vneto kožo na vratu in najbolj pomaga da se samo dobro opere in fino posuši pa najbolje nič mazat, ker potem koža ne diha, samo fino sušit večrat na dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem