writing-img

vneta očka

clock-img

14.03.2005, 15:35

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Živjo!

Naš malček ima vneto očko,pa mu jo čistimo s kamilicami,malo je že bolje.Gnoj mu še ven teče,pa krvavo-rdečo ima.Ali ima katera še kakšen nasvet, predlog kako se tega rešiti?

Hvala

Maja,Matej in mali Urban

clock-img

14.03.2005, 15:39

clock-img

malika

pencil-img

3199

če dojiš potem mu v očko kapni tvoje mleko.

Preverjeno pomaga:bravo:

clock-img

14.03.2005, 15:47

clock-img

Aljakop

pencil-img

262

ciao

mi smo šli do zdravnika, pa smo dobili kaplice in kremo Bivacin in je bilo kmalu boljše, sicer pa redno izpiranje s toplo vodo tudi pomaga..

lp,
alja

clock-img

14.03.2005, 17:07

clock-img

Anonimen

Najboljš kar k zdravniku, da da antibiotične kapljice, se prej pozdravi. Drgač je pa ful nalezljivo in se hitro širi - če ima v vrtcu eden, ima jutri že drug.

clock-img

14.03.2005, 18:09

clock-img

vidja

pencil-img

210

Moja sta mela oba vsake toliko časa. Pri prvi nisem vedela tega z mlekom in sem tud k zdravnici šla, da je dobila kapljice, pa se je še kar pojavljalo. Pri drugem pa sem res poskusila z mlekom in je ful delovalo.

clock-img

14.03.2005, 18:22

clock-img

san

pencil-img

4176

mi smo dobili bivacin, ki so nam ga zamenjali za tobrex, ker smo najpre 3 sami doma s prekuhano vodo in kamilicami cistili.
pa se z rokicami si otrocek po ockih mane in potem po drugih delih telesa prenasa, npr spolovila in se mu lahko naredijo glivice:(

materino mleko pa pomaga pri zacetkih vnetja, ker smo ze poskusili. ko pa je oko ze gnojno pa ne vem.

lp s:)

clock-img

14.03.2005, 18:55

clock-img

lena-3

pencil-img

85

Pediatri in okulisti strogo odsvetujejo čiščenje očesa s kamilicami. Raje uporabljaj prekuhano vodo.

clock-img

14.03.2005, 19:21

clock-img

Anonimen

res najprej nehaj uporabljati kamelice. naša je imela zamašen solčzevod do 7. meseca in smo bli zarad tega kar dostikrat pri zdravniku pa so rekli čistit samos fiziološko, če p abo oko notri postalo rdeče pa takoj k zdravniku! tako da priporočam da se greste pokazat!

lp, lara

clock-img

14.03.2005, 19:32

clock-img

born74

pencil-img

2

Pozdravljena,

pri nas nobena antibiotična krema ni pomagala, problem smo rešili šele, ko smo začeli očke "čistiti" s fiziološko raztopino. Najprej sem očko obrisala s fiziološko raztopino in jo nato masirala po spodnji strani od zunaj navznoter - v notranjem kotičku sem narahlo pritisnila.
Težava je izginila kot bi mignil.

Uspešno zdravljenje.

clock-img

14.03.2005, 22:16

clock-img

daisy

pencil-img

437

- materino mleko veckrat na dan, po desetih min. pa obrises s sterilnim zlozencem. Zvecer ocistis s fiziolosko (najprej zdrav ucek, potem bolanega - vsakega z novim sterilnim zlozencem)
- masaza kot jo svetuje born74.

pri nas je delovalo.

srecno!:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem