writing-img

vneta ritka

clock-img

09.02.2006, 11:49

clock-img

muha1

pencil-img

666

Katera krema razen praške paste je še OK?

clock-img

09.02.2006, 11:58

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Naša user posted image  je mela enkrat ful vneto ritko. Mi smo pol že vse živo probali,pa ni nč pomagalo, pol smo šli pa do zdravnice in nam je dala eno kremo na recept,po kateri je blo v 3 dneh čist vredu. Za vsakdanjo nego nam je pa priporočala Diprobase kremo,kupiš jo v lekarni,brez receptain je ful je vredu.

Lp

clock-img

09.02.2006, 11:59

clock-img

petja

pencil-img

998

Jaz uporabljam le hladilno mazilo iz lekarne (ga sami naredijo) ali pa bepanthen. Pa tamala še nikoli ni imela vnete rite. Se pa držim tega, da jo umijem vedno samo z vodo, nikoli z robčki (Nivea, Pampers ...). Vato v vodo namočim in jo umijem.

Upam, da sem ti pomagala.

Lp, petja

clock-img

09.02.2006, 12:01

clock-img

Anonimen

nivejina...za rito..tak viola znakec ma gor je pa v tubi
pa bepanthen

clock-img

09.02.2006, 13:08

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz prakticiram lekarniško hladilno mazilo in Bepanthen (roza). Rito ji umivam z vodo, če uporabljam robčke, pa vedno Babylove.
Naša ni imela še nikoli vnete ritke, je pa imela zelo rdečo takrat, ko so se ji pojavile glivice. Takrat je pomagal Canasten v kombinaciji s hladilnim mazilom.

Aja, proti vnetju pomaga tudi to, da ji ritko fino osušiš in jo pustiš čimveč na zraku (ko jo previjaš, ne daš takoj plenice gor).

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

09.02.2006, 13:25

clock-img

Anonimen

Nazadnje, ko je imela pri nas vneto ritko, praška pasta ni nič pomagala in nam je zdravnica dala na recept mazilo Nistatin in je pomagal v nekaj dneh.

clock-img

09.02.2006, 13:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če so glivice, pomaga Canesten (a ne vem, če se dobi brez recepta). Navadno pa imajo tudi v ustih bele pikice - predvsem na jezičku- daj ji malo daktarina na jezik (z dudo ali žličko), saj so to iste glivice in se preko črevesja prenesejo na ritko.
Ritko lahko malo posušiš s fenom, pa šentjanževo olje tudi pomaga.

clock-img

09.02.2006, 14:03

clock-img

Anonimen

Hoj
Poskusi od Kozmetike Afrodita (bebica- zaščitna krema). Taka roza tuba je, pa zelen pokrovček. Jaz z njo mažem vse živo, pa takoj popusti.

clock-img

09.02.2006, 14:06

clock-img

deily

pencil-img

334

Poskusi Bubchenovo kremo za ritko. Pri nas je pomagalo

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

09.02.2006, 16:20

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Krema Canasten ful pomaga ( za zdravljenje glivičnih okužb, MO, kvasovk,... )
Naneseš 2-3 krat na dan!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

09.02.2006, 20:37

clock-img

tulip

pencil-img

917

Zelo pomaga raztopina hipermangana.
Hipermangan kupiš v lekarni v prahu in narediš svetlovijola-roza raztopino, z njo z vatko umivaš otrokovo ritko ob previjanju. Gre za blag antiseptik, ki posuši in pozdravi vneto kožo, po mojih izkušnjah je zelo pomagal, ko so vse kremice odpovedale ( mislim razne kremice za vneto ritko kot Niveina, Bubchen in odobne, ne pa zdravila)

clock-img

09.02.2006, 22:43

clock-img

renan

pencil-img

1377

canesten ni čisto nič pomagal. pomagalo je ( in to takoj) izmenično mazanje nistatin in bubchen wundschutz / spezial wundschutz bubchen in bubchen wundschutz. to je predlagal nekdo tu na ringaraji..hvala mu še enkrat za koristen nasvet! 

clock-img

10.02.2006, 16:30

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Nas je mel tud 2 tedna nazaj ful vneto ritko, ker je mel drisko (rotavirus na pohodu). Pa sem mu jo mazala z riboderminom in je blo v 1 dnevu ze vidno izboljsanje, 3 dan je mel pa ze cist OK. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem