writing-img

vneta učka

clock-img

28.07.2005, 16:37

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Kako lahko pomagam pri trimesečnici, če ima vneto učko in iz nje občasno teče rumenkasto ven, kot to, da ji namažem s s vojim mlekom ali izpiram s kamilcam? A bi morala k pediatru zaradi tega? Po moje ne...:zmeden:
Zunaj ne piha, ne vem, akko to, da se ji je vnela...Tudi malo manj odprta je, kot druga. Zaradi tega ne ostajam z njo not. A delam prav?
lp

clock-img

28.07.2005, 17:31

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala, no recimo jutri če ne bo nič bolje.

clock-img

28.07.2005, 17:39

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi smo šli prejšnji teden pokazat in smo dobili kapljice...je bilo po 4 dneh ok...zunaj smo lahko bili vseeno...no, saj prej še sploh nismo bili, tako da se ga je prijelo v stanovanju...kak res minimalen prepih ki ga nismo čutili :zmeden:

clock-img

28.07.2005, 21:11

clock-img

Anonimen

k pediatru! boste dobl bivacin. ne spiraj s kamelicami ampak samo s fiziološko raztopino in vatko obriši.

lp, lara

clock-img

28.07.2005, 23:43

clock-img

lidia

pencil-img

501

Jaz sem po nasvetu pediatrinje zdravla samo s svojim mlekom, po treh dneh je bila očka povsem zdrava!
Po mojem absolutno lahko ven hodiš, saj ni vetrovno.

clock-img

29.07.2005, 23:34

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Če boš izpirala, bodi zelo previdna, da vnetja ne preneseš na sosednjo učko. Z vsakim potegom zamenjaj vatko. ;)

Mi smo tudi dvakrat pozdravili z mojim mlekom.:bravo:

Srečno9nebesa

clock-img

02.08.2005, 00:04

clock-img

Maja&Lana

pencil-img

28

Sicer upam, da sta učka že zdrava, drugače pa je najboljše zdravilo za vnete učke smetlika. Če si iz Ljubljane jo dobiš na glavni tržnici pri zeliščarkah. Če te še kaj zanima, pa mi piši.
Srečno, Maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem