cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vnete oči

clock-img

04.06.2005, 08:47

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Moja :duda: ima že nekaj dni vneto oko. Hja, prepih, klima...:ups:

S čim se lotite te neprijetnosti? Po enem navetu sem spirala s kamilicami in je malo bolje. Ene pa pravijo, da bi morala nujno uporabiti kakšno mazilo.

clock-img

04.06.2005, 08:59

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Tretji pa pravijo, da kamilice razsirijo kapilare (zile :zmeden2: ) in tako pride se do hujsega vnetja. Ka pa vem :zmeden:

clock-img

04.06.2005, 09:06

clock-img

tinčica

pencil-img

613

ja kamilice morajo biti nujno mrzle mojmu fantu so pomagale pa je imel fajn vneto.

clock-img

04.06.2005, 09:09

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Če še dojiš, ji v oko nakapaj malo tvojega mleka - pomaga, preverjeno.

LP

clock-img

04.06.2005, 09:13

clock-img

Anonimen

Tako kot pravi NinaŠ-pomaga,preverjeno:bravo:
Eni pravjo,da je tudi navadno mleko bolje kot kamilice:zmeden2:

clock-img

04.06.2005, 09:16

clock-img

Willson

pencil-img

313

Ja z blagimi kamilicami lahko izpiraš par dni, dolgo pa ni priporočljivo, ker kamilice sušijo in to ni v redu za očesno sluznico. Lahko poizkusiš s svojim mlekom, še bolj priporočljivo pa je, da izpiraš s fiziološko raztopino ali pa samo s prekuhano vodo. Če pa po par dnevih ni vredu, pa je dobro, da greš k pediatru po kapljice za oko. LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem