writing-img

vnete očke

clock-img

11.05.2005, 19:14

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Moj mali ima vnete očke,pa me zanima,kaj -razen kamilic-še učinkuje,da bi se to čim prej odpravilo???????

Kapljic nimam nobenih doma in ali jih sploh lahko dajemo otročku pri enem letu???

LP..........:rozica::rozica::rozica:

clock-img

11.05.2005, 19:31

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

lahko dobi kapljice in mazilo, samo pojdi k pediatru, doma pa najboljše kamilice

pomaga tudi, če spiraš nosek s fiziološko, ker je vse povezano

clock-img

11.05.2005, 19:52

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Kamilice ja, ampak res blage. Še bolje pa je če mu očke spiraš s fiziološko, manj neprijetno je, če jo ogreješ na telesno temperaturo. Če mu fejst gnojavo teče iz očk pa le pojdi do pediatra po kakšen antibiotik v mazilu.
lp

clock-img

11.05.2005, 20:01

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Hvala za nasvete..........jutr bomo vidli kako in kaj....pa če ne bo nič boljše,gremo k zdravniku.......

LP.........:rozica::rozica::rozica:

clock-img

11.05.2005, 22:04

clock-img

Tajča & Jaka

pencil-img

55

stisni mu kakšno kapljo mleka v vneto oko. Pomaga.
lp,
Tajča

clock-img

11.05.2005, 22:27

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Svojega mleka.

clock-img

12.05.2005, 06:31

clock-img

RADOVEDNA

pencil-img

41

Ja, fiziološka ali materino mleko. Kamilice so OK, imajo pa drobne delce, ki bi utegnile oko še bolj dražiti, zato jih za tako male za očke ne priporočajo.
Zdravnik je pa itak najboljša odločitev.
Pa srečno.

clock-img

12.05.2005, 08:13

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

Ko je naša tamala mela vnete učke in sva šli k pediatru, je reku, da zdej nič več kao ne smemo s kamilicami, ker lahko izzovemo alergijo:zmeden:, ampak jst sm vseen. Pa še fiziološko in čistit okice. Ker pa po enem tednu še ni blo O.K. je dobila tobrex kapljice, da se neb predolgo vleklo, kar tudi ni dobro.

clock-img

13.05.2005, 13:53

clock-img

bunkica

pencil-img

335

OJ!Smo šli vseeno tut mi k zdravniku in dobli tobrex kapljice.........stanje se izboljšuje..........:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem