writing-img

vnete vratne gubice

clock-img

07.11.2007, 15:45

clock-img

prolet

pencil-img

134

Prosim za kakšen nasvet. Lana ima konstantno vnete gubice na vratu. Oblačim jo minimalno, da mi ne bi zakuhala, probala sem mazati že z Bepantenom, Sudo cream, otroškim pudrom... mogoče je najprej za malenkost bolje, ni pa vidne izboljšave. prav tako ji jih umivam dvakrat na dan z vodo in fino osušim. Kakšen predlog?

clock-img

07.11.2007, 15:48

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

žal ne, nama je Bepanthen pomagal

clock-img

07.11.2007, 15:53

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Morda so glivice, nam je Canasten zelo pomagal, izboljšanje je opazno že po enem dnevu uporabe...

clock-img

07.11.2007, 16:01

clock-img

prolet

pencil-img

134

Bom poskusila še s Canestenom. Hvala

clock-img

07.11.2007, 19:04

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Izpiranje s kamilicami.

clock-img

07.11.2007, 19:08

clock-img

Naty 76

pencil-img

313

Probaj s kremo Daktarin. Tudi za vneto ritko zelo pomaga.

Upam, da bo čim prej bolje.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

clock-img

07.11.2007, 19:36

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

nam je pediatrinja predpisala Advantan

clock-img

07.11.2007, 21:13

clock-img

Anonimen

Jaz sem Mašo mazala s Riboderminom.Je pomagalo.Ampak cunjce so ble pa tko zaflekane,pa še dol ni šlouser posted image No pomagalo pa je.

clock-img

07.11.2007, 21:28

clock-img

lysa

pencil-img

124

Naš je zaradi debelušnosti tudi imel vnete vratne gube, ampak problema nismo odpravili, dokler ni toliko zrasel, da je koža lahko tam bolj dihala. Umivala sem ga enkrat dnevno (kot dojenčka 2x - zjutraj in zvečer), večkrat čez dan sem ga pa namazala z mazilom za ritko (Galenski laboratoriji) na bazi olivnega olja in pa včasih z Bepanthenom. Danes, ko je star 10 mesecev, ima včasih še vneto gubo zadaj na vratu - rahlo rdečino, medtem ko je spredaj ok. Mene so v pediatriji opozorili, da bo najverjetneje to vnetje imel vse dokler, ne bo imel toliko moči v glavici, da jo bo lahko sam držal. Drugače pa jaz osebno ne bi preveč pretiravala s kremami, ne da bi se prej posvetovala s pediatrom.

clock-img

07.11.2007, 22:02

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

sem videla, da je že **** predlagala ribodermin! je res super!
moj mišek nima niti pikice na kožici-ta krema je res super!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

07.11.2007, 22:11

clock-img

prolet

pencil-img

134

A to se dobi v lekarni?

clock-img

07.11.2007, 22:34

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Naš user posted image ima na srečo res super lepo in zdravo kožo, se pa včasih grdo popraska (nohi mu rastejo tako hitro, da bi jih lahko strigla skoraj vsak 2. dan user posted image ), guba na vratu pa se mu vname le občasno, kadar se zelo slini in mu slina potem steče tudi po vratu. Jaz ga namažem kar z Aventovo Magic Cream, pa se mu vse praske in vnete gube zelo hitro zacelijo user posted image . Kupila sem jo pa v Pikapolonici.

clock-img

07.11.2007, 22:49

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: prolet

A to se dobi v lekarni?

ribodermin je super ampak ni mišljen za taka "hujša" vnetja kože....Po mojih izkušnjah Bepanthen bolj pomaga...preizkušeno-oboje.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

08.11.2007, 11:52

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: lysa

večkrat čez dan sem ga pa namazala z mazilom za ritko (Galenski laboratoriji) na bazi olivnega olja

Tudi jaz sem mazala z navadnim hladilnim mazilom, fajn na debelo. Zaščita je edino zelo mastna krema.

če so pa glivice pomaga pa samo krema proti glivicam.

clock-img

08.11.2007, 14:11

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Ko je imela vneto vratno gubico sem pri vsakem previjanju, posušila in namazala z Bepanthenom.
Preventivno pa vsak večer po kopanju gubico posušim in preventivno namažem z Bepanthenom. Prav tako gubice pod pazduho in za kolenčki - te se ji najraje vnamejo.

clock-img

08.11.2007, 23:52

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ko jo umivaš, fajn vrat zbriši, da bo suh...jaz uporabljam Bebival-samo v lekarni se dobi...super krema...če ima kaj rdečo-bilokje, namažem , pa ni več...
jaz skoz to upoabljam...sploh ne bepantena...
je zlo gosta krema....ampak the best..

clock-img

08.11.2007, 23:52

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ta je tud za ritko...pa za vse

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem