writing-img

vnetja

clock-img

13.11.2008, 18:41

clock-img

Anonimen

Punce zdravo!

Že ker nekaj časa me mučijo glivična unetja. Odkar sem pa noseče se vse skupaj samo stopnuje.
Ali ima katera kakšno dobro izkušnjo s čem ta unetja lahko preprečim oz. oblažim. user posted image user posted image

Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.11.2008 10:52:05 >

clock-img

13.11.2008, 18:55

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

higiena, umivanje s posebnim milom, navaden jogurt, vendar je vnetje najprej treba pozdraviti

clock-img

13.11.2008, 19:03

clock-img

Anonimen

VNETJE
glede na to, da se ti vnetja pogosto pojavljajo, pojdi in obišči ginekologa. domače maziljenje s pripravki najbrž ne bodo pomagala ali pa bodo začasna.. pa ne igraj se in ne čakaj v nedogled, saj se situacija lahko le poslabša. sploh pa sedaj, ko si v drugem stanju!
ginekolog ti bo predpisal kakšne svečke v kombinaciji s kremo, ki bodo odpravila vnetje.
srečno!

clock-img

14.11.2008, 14:43

clock-img

rolada

pencil-img

4

Ne vem al si sla k G al se ne, svetujem ti da pejd. Jaz sem ga imela (vnetje) pred 2 meseci, so mi vzeli bris in našli neko bakterijo, ki je menda lahko nevarna za plod, zato bom dobila injekcijo antibiotika tik pred porodom. Ne upam sploh pomislit, da ce takrat ne bi sla, sploh ne bi vedla za to..

LPN 

clock-img

14.11.2008, 14:45

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ne UNETJA, ampak VNETJA.

clock-img

14.11.2008, 16:55

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ne UNETJA, ampak VNETJA.

Ja, vnetja - glivična; meni je g. to potrdila in mi predpisala Canesten - tablete za v nožnico in močno upam, da so glivice izginile. (in sem noseča, ni nevarnosti zaradi Canestena)

Svetujem ti anonimna da greš k gin. čimprej, da ne čakaš; če pa imaš v kratkem pregled - pa to povej, nč bat.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 14.11.2008 16:56:03 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

14.11.2008, 16:59

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Ja itak da moraš it  k ginekologu!!! Ne se igrat in se mazat z nekimi domačimi žavbami!!!!!
Dobila boš Canesten svečke pa kremico in v nekaj dneh se ti bo stanje umirilo. Če ti je lažje pa pojdi do svoje osebne zdravnice- ti bo isto dala te preparate. In to naredi takoj jutri!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem