writing-img

vnetja in uroinfekti

clock-img

07.03.2011, 09:38

clock-img

kamy

pencil-img

132

Pozdravljene,

ne vem, kako naj začnem.? Moja user posted image  je stara 4 leta in se ji uroinfekti ponavljajo nenormalno hitro. Pred 3 tedni ga je imela, bili sva na antibiotiku in danes, ko je končno šla v vrtec mi je topet potožila, da jo peče in ko je šla lulat ni bilo nič, samo par kapljic. Je možno, da je samo zunanje unetje? Če bi jo namazala s canestenom, bi pomagalo? Namreč vsakič, ko greva v ZD pokaserava še kaj dodatnega kot prejšnjič in zopet smo doma cel mesec. kako naj rešim težavo, ko pa ni konca. Revica pa se mi prav smili, ker vem kako je, če te tam doli peče in buli.

Hvala za nasvete,

kamy

clock-img

07.03.2011, 09:40

clock-img

Precious

pencil-img

524

pa saj ne rabiš otroka s sabo vzet. DOma umij spolovilo,ujemi srednji curek in sama odnesi v laboratorij. Če je potreben Ab ga greš sama iskat.Pri nefrologu ste bili?

če bi bilo zunanje vnetje ne bi peklo med lulanjem in ne bi hodila po kapljicah lulat.Tako da ne ne bi pomagalo in je ne maži na lastno pest

< Sporočilo je popravil Precious -- 7.3.2011 9:41:42 >

clock-img

07.03.2011, 09:42

clock-img

kamy

pencil-img

132

Ja saj ponavadi težim k temuk, da sama nesem, vendar zdravnica vedno teži k temu, da jo potem pripeljem s seboj, ko je +. Kako bi se potem lahko ognila vsem tem virusom ki razsajajo?

clock-img

07.03.2011, 09:46

clock-img

Precious

pencil-img

524

Jaz je peljala ne bi . In tudi ne peljem. Vse kar lahko sama nosim tudi nosim brez otroka.Pa naj P še toliko teži da ga pripeljem s sabo,ampak ga jaz ne,ker ni potrebe.
Po izvidu grem še po recept če je treba.
Tako da naša P se je že navadila name user posted image  in mi ne teži več

clock-img

07.03.2011, 11:57

clock-img

pizmek

pencil-img

98

Ponavadi se takšni uroinfekti pojavijo takrat, ko premalo pijejo. Najprej poskrbi za to, da bo velikooo pila, jo kar malo prisili če noče. Lahko pa potem poizkusišše s tem, da ji narediš kopel..zdaj nevem koliko je ta "čaj" za otroke. Se dobi v lekarni, mislim da je smrekovo lubje in po navodilih pripraviš kopel. Če pa ne bo za 4 letnico, pa lahko isto narediš s kamilicami. Lahko mi pošlješ zasebno, pa ti povem kako sem js pripravila. Upam da bo kaj pomagalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem