writing-img

vnetje črevesja

clock-img

21.08.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

A ga je kdo imel in koliko časa je trajalo, da se je pozdravilo? Koliko časa dieta?

clock-img

22.08.2007, 14:05

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Kakšni so pa znaki tega vnetja? Mogoče sem ga pa kdaj imela, pa nisem niti vedela.

clock-img

22.08.2007, 14:52

clock-img

Anonimen

ko je kaj hrane, je driska, če ni pa napenjanje, veliko sluzi, lahko tudi kri zaradi napenjanja. Stalno imaš občutek, da te kakat, ap gre samo sluz in malo kakca ven. Pa takoj ko poješ kaj, kar ni v strogi dieti, se ti poslabša stanje. Vsak mali prekršek ti razdraži v nulo črevesje. Evo včeraj sem naprimer pojedla, samo malo bolj slani riž in sme že v riti, no na školjkiuser posted image . Se oproščam za tak podroben opisuser posted image   to bi bilo vseeno treba najbrž mal cenzuriratuser posted image

mislim, da bi vedela, če si imela, ker ni prijetno, pa še traja celo večnost in vmes sigurno greš k zdravnikuuser posted image

clock-img

22.08.2007, 15:37

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Moj user posted image  ga je enkrat imel. Pa je dobil antibiotik, pa dieta ni bila več potrebna. Zdravljenje je pa trajalo kar ene 3 tedne, se mi zdi user posted image .

clock-img

22.08.2007, 17:09

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Moj sinko ga je imel. Zdravljenje je kar dolgo trajalo, dobil pa je antibiotik. Kaj pa kakšni probiotiki?

clock-img

22.08.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

jaz sem tudi dobila antibiotik, zato pa me zanima, kdaj bom lahko začela normalno jest, koliko dni po antibiotikihuser posted image .

probiotike sme jedla do zdaj, zdaj pa mi  je doktor rekel, da moram z vsemi tabletami nehat, tudi probiotikiuser posted image , bom videla, meni actimel ful pašeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem