writing-img

vnetje jajčnikov - zdravljenje

clock-img

15.05.2005, 09:23

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, kako veš, da gre za vnetje jajčnikov in alli je potrebno h G ter na kakšen način se zadeva zdravi?

namreč že od srede me tako boli predvsem v desnem predelu sp. trebušne votline, sicer podobno kot med O, vendar 50 krat huje. Težko hodim, na vsakem koraku čutim jajčno cesto, tudi sedim že težko, najbolj mi paše ležati :( pa se mi zdi, da se zadeva iz dneva v dan samo še stopnjuje.

Torej na kakšen način zdravi G to zadevo (antibiotik :zmeden2:) in ali greste ve zaradi tega k zdravniku?

Hvala za odgovore.

clock-img

15.05.2005, 09:26

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

o albina ti jest povem mojo štorijo k sem mela dve let in pol nazaj vnetje.
Bolelo me je v desnem predelu-ampak niti ne tako zelo. V glavnem me je bolj motilo ko bolelo. Pa sem šla k gineku. Pa je reku da ne ve točno ali je ali ne vnetje in sem šla še k moji dohtarci, če bi bil slučajno slepič.
No pa me je moja dr. poslala v bplnico, kjer so me obdržali, naredili laparoskopijo in k je bil ginek pri operaciji zravn, je vidu da mam močno vnete jajčnike. kljub temu so mi zravn še slepič vn vzeli.
Jajčnike so mi pol zdravili z zdravilom direkt v žilo-ko eni antibiotiki 3 dni.
No očitno so me fajn spucal, ker sem pol zelo kmalu zanosila..

:sloncek::sloncek:

clock-img

15.05.2005, 09:36

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ko sem bila v bolnici je zraven mene ležala ena, ki je imela vnetje jajčnikov, na začetku sploh ni vedela, pa se je pacalo, no ko je bilo res že hudo je šla pa k zdravniku, tri tedne je morala dobivati antibiotike in to v žilo, ni ji blo luštno

moj nasvet, čimprej k zdravniku

clock-img

15.05.2005, 09:37

clock-img

Anonimen

Kaj, a da moraš v bolnico za tako stvar???? Za to pa res nimam "časa" :zmeden2:

clock-img

15.05.2005, 09:42

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

albina, za zdravje si moraš vedno čas vzeti!!!

clock-img

15.05.2005, 09:45

clock-img

Anonimen

Že, že, ampak a se res ne da drugače kot bolnica? Mislim, kakšen antibiotik "čez usta"? :zmeden2:

Dobro, saj če ne bo šlo drugače, v redu, ampak res se pa ni za hecat, ne? Bo treba pot pod noge, zgleda :(

clock-img

15.05.2005, 10:00

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Če boš hitro šla, ti bolnica še uide. Binca, ne se hecat s temi stvarmi, zna bit zelo zoprno.

clock-img

15.05.2005, 10:01

clock-img

Anonimen

Bemti vrabca, sej sem neki stara, ampak mi gre kar na jok.

clock-img

15.05.2005, 10:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja res, ne se zezat iz takih stvari,pejd čimprej k G!!

clock-img

15.05.2005, 10:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Al bina, dlje ko boš odlašala, večja verjetnost bo, da ostaneš notri. Zato čimprej k zdravniku! Moja mama je bila not več kot en teden, tako se ji je zapacalo vse skupaj.

clock-img

15.05.2005, 10:38

clock-img

Anonimen

Mogoče bo prej nehalo bolt, drgač pa jutr, Cindy :love:

clock-img

15.05.2005, 12:18

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

A jutri greš,al kako??

clock-img

15.05.2005, 12:27

clock-img

Anonimen

Se mi zdi, da sem že na torek prestavla. Jutr moj G ne dela, pa delat moram. Mogoče bopa nehalo bolt. :zmeden2:

clock-img

15.05.2005, 12:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ne ne bo nehalo,kolk časa te pa že tako boli??
Kr pejd na kontrolo...

clock-img

15.05.2005, 12:41

clock-img

Anonimen

A nisi ti že nekaj časa nazaj, kakšen mesec, recimo, spraševala nekaj v zvezi z bolečinami v spodnjem delu trebnuha? Ko so ti rekle, da svojo setsro vprašaj! Aha, nekaj je bilo, a ne da?! Pa smo te ujeli! Vidim, da ljubiš zdravnike ene toliko kot jaz.

clock-img

15.05.2005, 12:58

clock-img

Anonimen

nak, Spliš, tisto je bilo glede PAP II. No, zdaj je izvid I neg., da me to ne skrbi.

Ah, vedno je nekaj in ja, jaz ljubim zdravnike na tak način, da jim ne dam dela :)-

clock-img

15.05.2005, 13:00

clock-img

Anonimen

Aaaa, so. Ja, vema kako je to z zdravniki, jaz moram že tudi napol mrtva bit, da se tja privlečem. Ampak, zgleda da tokrat pri tebi res ne bo šlo drugače. Saj včasih znajo pa tudi kaj pomagat, menda, sem nekaj slišala.

clock-img

15.05.2005, 13:10

clock-img

Anonimen

Ne ga srat. Res :zmeden2:

clock-img

15.05.2005, 13:12

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja res!!
Spel se k dohtarju...

clock-img

15.05.2005, 14:13

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

ne se hecat.Moja kolegica ga je tkole srala...pa čakala,pa čakala.Pol je pa teto dobila,pa ta ni hotla nehat.....na konc je bla pa noseča izven maternice in so jo komaj rešili...

clock-img

15.05.2005, 19:46

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Mene je pa en lušten zdravnik pregledal, pa je bilo tkaoj bolje:)-
Ne, resno, bolelo je kot :hudicek:, pa sem dobila neka zdravila, pa je bilo bolje. Čez 2m sem pa normalno zanosila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem