writing-img

vnetje oči

clock-img

09.07.2007, 07:03

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Naš user posted image  star 21 mesecev ima rahlo vnete očke, verjetno se je prehladil od klime, pa me zanima kako rešujete ta problem.
Res se mi ne da zato hodit k zdravniku, ker sva že tako ali tako preveč pri njem, bi mu rada kaj kupila v lekarni, pa me zanima kaj naredite ve. Sicer je zdrav, normalno se igra, je , spi, včasih mu priteče iz očke kakšna solzica, potem pa si menca in je še slabše. Ali bi bilo boljše da ga peljem k zdravniku, al pomaga kakšna druga stvar?

clock-img

09.07.2007, 07:40

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Fiziološka raztopina. Pri nas je vselej pomagalo. Kani kapljico ali dve na kotiček očesa in mu malo pomencaj. to naredi parkrat  na dan in bo v parih dneh bolje. 

clock-img

09.07.2007, 07:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ali pa mu "spiraj" s kamilicami, vendar ne pogosto. Lahko pa v lekarni vprašaš za nasvet. K zdravniku bi šla v primeru, da bi mu gnojno teklo iz oči.

clock-img

15.07.2007, 16:22

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi mi smo imeli rahlo prehlajene oči in sem mu na začetku mazala s fiziološko, kasenje pa s kamilicami in je bilo veliko bolje kot s fiziološko.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

16.07.2007, 09:49

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Kamilice so zakon! Skuhaj kamilice, pocakaj, da se malo pohladijo, potem pa nezno z vatko cistis ocke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem