cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vnetje spolovila

clock-img

09.06.2008, 12:27

clock-img

Anonimen

No, stvar je sledeča...Zgleda sem zaradi jemanja antibiotikov fasala vnetje spolovila. Ni še tak hudo, da bi letela do ginekologa (v bistvu mam malo tak neprijeten občutek, ni pa še tak hudo, ker sem že enkrat imela).V glavnem zanima me, če obstaja kaj takega, da ne rabim še it do ginekologa? Zunaj sem se namazala z  Canesten kremo, noter pa? Vem, da v lekarni prodajajo neke vaginalete brez recepta, pa ne vem kak se jim reče. Pa zanima me, če pomagajo?Kakšen nasvet prosim?

clock-img

09.06.2008, 12:31

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Kupi si vaginalete z boraksom. Imajo učinek proti glivicam in so tudi antiseptik ... pomaga. Obvezno si daj zvečer pred spanjem pa ta velik vložek, ker curlja venuser posted image

krepat ma ne molat

clock-img

09.06.2008, 12:33

clock-img

Anonimen

Joj, hvala anabanana.user posted image

clock-img

09.06.2008, 15:03

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Meni je zelo pomagal Multi- Gyn gel. Dobi se brez recepta v lekarnah in stane nekje okoli 20 €. Od takrat še vnetja nisem imela (pol leta).user posted image Moram potrkat. Lp

< Sporočilo je popravil T_89 -- 9.6.2008 15:06:15 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

09.06.2008, 16:08

clock-img

Anonimen

Pa ta gel je samo za zunanjo al tudi za notranjo uporabo?

clock-img

09.06.2008, 18:08

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Namenjeno je za notranjo uporabo. 

< Sporočilo je popravil T_89 -- 9.6.2008 18:10:01 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

10.06.2008, 07:47

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tudi jaz uporabljam tiste vaginete z borakom, če je potrebno. In mi res pomagajo. Če je pa prehudo, pa itak pomaga samo gin. in vaginete na recept.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem