writing-img

vnetje učk

clock-img

23.05.2007, 17:22

clock-img

tanyak

pencil-img

63

pozdravljene. naša lara je stara 14 mesecev in je že dobre tri mesece v vrtcu. seveda nas spremljajo prehladi vse od vpisa, ampak sedaj je že dober mesec zdržala brez česarkoli v vrtcu. No pred tednom dni pa je dobila rahlo vnetje učk, čistila sem ji jih z sterilno gazico in fiziološko v ponedeljek pa sem šla še pokazat dežurnemu in ji je dal kapljice ter mazilo za zvečer. Takoj ko sva kapljice vzeli je bilo bolje, vendar sedaj po treh dneh jemanja, ko sem mislila da je že vse ok, se je pa spet pojavil gnoj v desni učki? kaj še lahko nardim, verjetno spet k pediatrinji da vidi kako in kaj a  ne? ker nič mi pa niso rekli kako dolgo lahko oz. naj kapljice ter mazilo uporabljam?

hvala, lp tanja

clock-img

23.05.2007, 17:33

clock-img

Anonimen

Ja pri nas so iste težave 14 mesecev je star in kar naprej bolan odkar je v vrtcu. Ravno včeraj sem ga peljala na pregled, ker ima hudo vnetje oči zelo rdeče tudi. Dobila sva kapljice. Upam, da se nebo tole kar nadaljevalo, ker sva več doma, kot v vrtcu.

clock-img

23.05.2007, 22:22

clock-img

darinkan

pencil-img

42

Kapljice lahko uporabljaš 7 - 10 dni. Vsaj meni so tako rekli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem