writing-img

vnetje ušes-kako dolgo?

clock-img

06.02.2009, 12:31

clock-img

boco

pencil-img

49

Naša tamala ima vnetje ušes. V torek popoldan je dobila prvi odmerek Hiconcila (imava ga na 12 ur), vročina je včeraj (četrtek) izginila, vendar pa je danes še vedno grozno sitna in se kar naprej prijema za ušesa in tišči glavo v pojšter. Mislim da jo še kar bolijo. Kdaj naj bi antibijotik prijel? Pa še to me zanima, ali so vaši otročki že tudi dobili rdeče flekce po telesu, ko je vročina izginila?

clock-img

06.02.2009, 12:48

clock-img

Anonimen

Moji bogici je prijel šele čez 3 dniuser posted image

clock-img

06.02.2009, 21:40

clock-img

aniram

pencil-img

46

nekje v 24 do 48 urah naj bi antibiotik začel delovati. lp

clock-img

07.02.2009, 09:21

clock-img

boco

pencil-img

49

No glede na to, da je vročina povsem izginila, to verjetno pomeni da antibiotik že deluje. A pa je možno da ušesa srbijo, ko se zdravijo? Danes se sicer ne praska oz.  šlata več tako intenzivno po glavici in ušesih, se še pa vedno malo.

Kako dolgo pa izginjajo vročinski izpuščaji?

clock-img

07.02.2009, 09:51

clock-img

.muki.

pencil-img

120

Pri teh flekcih bi bila jaz pozorna, ali se morda kaj večajo? Ali so se pojavili že pred jemanjem AB ali šele po njem?
ZAkaj to sprašujem, zato ker se je pri nas razvila koprivnica iz rdečih flekcev in smo morali zamenjati AB, saj je postal alergičen na penicilin.

Lp, muki

http://muki.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem