writing-img

vnetje ušesa ali kaj drugega

clock-img

14.05.2009, 19:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Malček (6 mesecev) je že od nedelje prehlajen. Ima samo zabasan nosek, ki ga non stop spiram, sesam... Pred 1 uro nazaj pa se je začel grabit zadaj za ušesom, včasih prime ušesek, počne vedno bolj pogosto.  Jutri imamo itak pediatra (cepljenje), ampak mi ne da miru, ker mi je včeraj zjutraj padel iz postelje (na trebuh). Včeraj je bilo vse ok, zato niti nisem zganjala nobene panike glede padca. 

clock-img

14.05.2009, 19:33

clock-img

Anonimen

lohk da se bo skuhalo kaj, samo komot do jutri počakaš. če bi blo vnetje, bi verjetno fejst jokal zaradi bolečin, pa brez vročine tud nebi šlo. maš calpol doma, ali kaj takega, če se slučajno ponoči kaj konkretno pokaže?

lohk pa da je sam poštudiral da ima uheljuser posted image

clock-img

14.05.2009, 19:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

lohk da se bo skuhalo kaj, samo komot do jutri počakaš. če bi blo vnetje, bi verjetno fejst jokal zaradi bolečin, pa brez vročine tud nebi šlo. maš calpol doma, ali kaj takega, če se slučajno ponoči kaj konkretno pokaže?

user posted image user posted image ta je dobra in upam da tudi obveljauser posted image user posted image . Drugače pa se grabi najbolj za ušesom

Calpol imam. Tečka pa je že 3 dni za znoret

clock-img

14.05.2009, 19:53

clock-img

Anonimen

no, do jutri bo že, jaz nebi vlačla k dežurnemu, bohve kter bo ( vsaj pri nas mamo cvetke da bohpomagaj in najraj peljem k naši...).

clock-img

14.05.2009, 20:45

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

tole pa ne bo držalo, ker naša je imela vnetja tud brez bolečin in brez temperature... samo pocedilo se ji je iz ušesa, ko ji je počil bobnič user posted image

clock-img

14.05.2009, 20:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.05.2009, 21:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

tole pa ne bo držalo, ker naša je imela vnetja tud brez bolečin in brez temperature... samo pocedilo se ji je iz ušesa, ko ji je počil bobnič user posted image

ja no, tud to se lohk zgodi, sam redko, v večini primerov je vročina in je bolečina. in zdej jo strašit, da bo sred noči vsa panična skakala bohvekje ma pa res smisuuser posted image

clock-img

15.05.2009, 07:13

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

ja no, tud to se lohk zgodi, sam redko, v večini primerov je vročina in je bolečina. in zdej jo strašit, da bo sred noči vsa panična skakala bohvekje ma pa res smisuuser posted image

Hehe,še dobro, da grem s kurami spat. Bomo videli danes ali si je samo plešo glancal ali pa je res kaj z ušeskom

clock-img

15.05.2009, 07:32

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Za useske se lahko vlecejo tudi ob rasti zob, vsaj nasa se je. Me je pa tud skrbelo, da je vnetje usesa, pa je P povedala opcijo glede zob.. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

15.05.2009, 07:53

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Pri nam je tud tko. Nobene vrocine, nobenega joka, samo pocedi se jima iz useska "gnojcek" in potem sibamo k P.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

15.05.2009, 09:21

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ušesa so še zaenkrat ok, če bi se še naprej grabil, moramo nazaj na kontrolo. Drugače pa ja ali bodo zobki, ali pa se je včeraj popoldne nekje udaril in pač nismo videli.

clock-img

15.05.2009, 09:21

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Pri nam je tud tko. Nobene vrocine, nobenega joka, samo pocedi se jima iz useska "gnojcek" in potem sibamo k P.

In kako to zgleda, ko se pocedi? A kar naenkrat nekaj ven steče

clock-img

15.05.2009, 09:24

clock-img

Anonimen

no evo, si že živčna user posted image

clock-img

15.05.2009, 09:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

no evo, si že živčna user posted image

user posted image ne ne, to je babji firbecuser posted image

clock-img

15.05.2009, 23:21

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

najprej ji je tekla bistra tekočina (podobne barve kot Cedevita), čez par ur pa že gostejši bel gnoj user posted image

aja, pa še to.. naša je dobila vnetje brez, da bi imela zamašen nosek user posted image

clock-img

16.05.2009, 06:39

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

kako ti lahko 6m dojenček pade s postelje??!!!! hvala bogu ni nič...

glede ušesa... lahko ga srbi glava, uho, zadaj se zelo hitro umažejo in srbi, lahko se od utrujenosti vleče za ušesa ali pa je samo ugotovil, da jih ima... če bi ga bolelo bi ga tudi slišala..... če ga boli lahko to preveriš, da s prstom pritisneš  tako  kot bi mu poskusila zamašiti uho, tam okoli malo pritisni in če ne reagira ni panike.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

16.05.2009, 07:51

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

mater sem zaslužla klicajev in vprašajevuser posted image .

clock-img

16.05.2009, 14:34

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Haha, še mlajši lahko padejo. Moja taprva hčerka je prvič zgrmela s kavča pri cca 5m, ko se je že fajn premikala sama in je letela točno na nos.

clock-img

17.05.2009, 20:47

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Haha, še mlajši lahko padejo. Moja taprva hčerka je prvič zgrmela s kavča pri cca 5m, ko se je že fajn premikala sama in je letela točno na nos.

Ja, so ko živo srebro, je bil v sekundi iz ene strani postelje na drugi, pa še zabarikadiran je biluser posted image , jaz pa stala zraven, samo v omaro sem pogledala, da bi se oblekla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem