writing-img

vneto grlo

clock-img

05.09.2007, 15:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tamal mi je ze zjutraj tozil,da ga boli grlo....hudega ni,ker je normalno lahko jedel in pil.....s cim lahko blazim zadevo? Hvala za nasvet..

clock-img

05.09.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

Septolet naš ne mara pa tega sranja, tak mu dam kar eno ali pa dve orng žlici medu, pa počasi liže. Pa mine kmalu. Morda bi itak, ampak vsaj vem, da sem nekaj "pomagala" user posted image

clock-img

05.09.2007, 16:05

clock-img

s.

pencil-img

639

Z balzamičnko kremo iz mete, metola, evkalipta, bora, kafre. Nekatere rr-jevke jo že poznajo.

clock-img

05.09.2007, 21:18

clock-img

daša

pencil-img

171

s. a je to tista krema od Nahrina? Sem mislila, da je samo za po prsih in podplatkih mazat pri prehladu oz. proti prehladu. Kje pa namažeš, če ga grlo boli? a po grlu?

clock-img

05.09.2007, 21:20

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz mu dam žajblov med.

clock-img

06.09.2007, 14:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

dala sem mu med...dones je bil ze bols, se mu je pa preselilo v nos,tko,da je malo prehlajen...ampak bomo vztrajal...med mu ne more skodvat...

clock-img

06.09.2007, 17:00

clock-img

Anay

pencil-img

124

Najboljša in najbolj naravna stvar od tablet iz lekarne je Natura medica.

clock-img

07.09.2007, 02:34

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Anay

Najboljša in najbolj naravna stvar od tablet iz lekarne je Natura medica.

----------------------------------
Ja, se strinjam, zelo učinkovite pastile (z dodatkom kravjega prvega mleka...kako se že reče?.., v glavnem danska zadeva..aja iz kravjega kolostruma user posted image ) . Tudi namenjena za otroke.

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.9.2007 2:35:19 >

ROŽICA

clock-img

07.09.2007, 09:14

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Naše zdravilo za boleče grlo so kapljice od Justa - Olje 31.

Na malo žličko dam sladkor, gor kanem 1 kapljico Olja 31.

Meni je to povedala ta gospa katera to prodaja in res deluje. Poleg tega na isti način odpravljam zamašen nos - ga odpre.
To dajem otroku zjutraj in zvečer, vsakič po eno kapljico.

clock-img

07.09.2007, 15:20

clock-img

s.

pencil-img

639

Daša, kremo namažeš tudi po vratu in za ušesi, pa tam, kjer so bezgavke. Koža je za ušesi zelo tanka in zato sestavine hitreje pridejo skozi kožo.
Za po ''grlu'' so razni sirupi ( smrekovi, borovi, iz lišajev), eterična olja, med in razni zeliščni čaji kot so čaj iz materine dušice, žajbljev čaj, mešanica mete, melise in žajblja ter lipe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem