writing-img

vneto oko

clock-img

25.01.2010, 12:43

clock-img

klara2007

pencil-img

219

zanima me če je pri vnetju očesa prisotna tudi vročina ali kaki drugi znaki???
in čese lahko gre z vneto učko v vrtec? je še poleg spiranja s kamilico in kaplicami kaj drugega za odrpavljanje vnetja?
hvala in lp

clock-img

25.01.2010, 12:46

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Nikakor z vnetim očesom v vrtec. Oz. ne bi ti sploh sprejeli otroka, ker so te očesne bolezni zelo najezljive.
Ne spiraj z kamilico, samo z fiziološko otopino.
Za temperaturo ne vem. Lahko pokličeš svojega pediatra in pojasniš simptome, možno je da je viroza in vnetje očesa.

clock-img

25.01.2010, 12:49

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: klara2007

zanima me če je pri vnetju očesa prisotna tudi vročina ali kaki drugi znaki???

Lahko je tudi samo vnetje očk. Naša ob vnetju ni imela vročine.

ostalo ti je odgovorila zanica.

clock-img

25.01.2010, 13:02

clock-img

ursi

pencil-img

685

Jaz sem bila s tamalim pri zdravnici zaradi netja očk, ker se stanje po nekaj dneh ni popravilo, kljub temu, da sem mu očke umivala s fiziološko in s kamilicami. Je potem dobil kapljice in je bilo kmalu dobro. Pri nas pa pediatrinja priporoča umivanje z kamilicami.

clock-img

25.01.2010, 13:07

clock-img

klara2007

pencil-img

219

pa je imel kaj vročine.
naša je mela včeraj zvečer 37,5.
in me je kr groza da ne bo spet kaj še zraven dobila

clock-img

25.01.2010, 13:14

clock-img

bubu10

pencil-img

53

Mi imamo glih vnet oko in je začel kašljat in dobil še angino itd! user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa to zelo nalezljivo v naši skupini v vrtcu je dobilo vseh 10 otrok user posted image user posted image ! Nam je reku,da naj čistimo s fiziološko ter kapljice smo dobili!

clock-img

25.01.2010, 13:26

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: klara2007

pa je imel kaj vročine.
naša je mela včeraj zvečer 37,5.
in me je kr groza da ne bo spet kaj še zraven dobila

Pojdi k zdravniku zaradi očk. Pri nas spiranje samo s fiziološko ni nikoli pomagalo. Se je zgodilo, da je po dveh dneh imela tako vnete, da je beločnica postala rdeča in je bilo res grozno videt. Dobila boš ali kapljice ali mazilo. 37.5 vročine pa kaže na kakšno virozo, najbrž.

clock-img

25.01.2010, 13:41

clock-img

urskavaup

pencil-img

42

Sin je imel rahlo vnete oči, mu je pomagalo, da sem mu 1 dan spirala oči s kamilicami. Hči, pa je imela bolj vnete (več izcedka iz oči, sem ji nenehno spirala s kamilicami) pa ni pomagalo. Sva dobili enkrat Maksitrol, drugič pa Tobrex, pa je bilo hitro bolje. Nobeden takrat ni imel vročine. Je pa to vnetje nalezljivo (ne v vrtec), saj ti ponavadi rečejo, da daješ kapljice v obe oči (in hčeri se je res videlo, da je začel gnoj teči tudi iz druge oči).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem