writing-img

vneto spolovilo

clock-img

08.06.2008, 16:41

clock-img

klara2007

pencil-img

219

naša ima že tri dni (danes in včeraj posebno) rdečo luliko (od ritke do konca spolovila). ALI STE IMELE PODOBNE PROBLEME IN KAKO STE JIH ODPRAVILE. KAJ NAJ NAREDIM DA RDEČICA IZGINE. SEJ ČE DO JUTRI NE BO BOLJE GREMO K ZDRAVNIKU.
HVALA IN LP

clock-img

08.06.2008, 18:17

clock-img

anny1

pencil-img

414

Hallo, prvo nasvet glede ritke maži z hladilno kremo-ali canesten, dugič kot sem zasledila pisanje z velikimi tiskanimi pomeni dretje in bolje da tega ne uporabljaš več- da ne bo kaj narobe- če pa res ne bo pomagalo nič potem pa dravnik-lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

09.06.2008, 06:55

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

bepanten je pri nas vedno pomagal

clock-img

09.06.2008, 07:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi smo mel ravnokar zelo vneto ritko in luliko. uporabljali smo prasko pasto al kako se reče in canesten. + pogosto previjanje in veeeeliko luftat ritko. trajalo je pa približno en teden da se je popravilo user posted image

clock-img

09.06.2008, 08:25

clock-img

tudiII

pencil-img

194

Namesto vlažilnih robčkov oz. vode jo ob previjanju očisti z olivnim oljem, navadnim jedilnim ali iz lekarne, potem jo 3krat na dan namaži s canestenom, dobiš ga prav tako brez recepta v lekarni. Nam se je pozdravilo v dveh dneh.

clock-img

09.06.2008, 09:30

clock-img

nežka

pencil-img

289

Namesto vlažilnih robčkov oz. vode jo ob previjanju očisti z olivnim oljem

Pa poskusi z Avalon negovalnimi robčki (link), ki ne vsebujejo vode, ampak so prepojeni z oljem (mandljevim) in so idealni za take primere. Tudi kremca za ritko te znamke blaži vnetja.
Jah, začenja se vročina, koža pod pleničko je vlažna, urin še bolj draži ritko. večkrat zamenjaj pleničko in zrači kožo čimbolj.

clock-img

09.06.2008, 10:27

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Ne umivaj je nekaj časa z mokrimi robčki, ampak z vodo, lahko tudi s kamiličnim čajem. In preden namažeš jo dobro posuši (fen je zakon).
Za vneto ritko je genialna Praška pasta, drugače pa jaz uporabljam Sudocrem (vzorček smo dobili v porodnišnici). Če ti to ne pomaga, je možno, da so gljivice - to pa ti bo zdravnica napisala canesten.

< Sporočilo je popravil Duškica -- 9.6.2008 10:28:50 >

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

clock-img

09.06.2008, 10:49

clock-img

klara2007

pencil-img

219

hvala punce, me pa še zanima nekaj...doma imam bepanten, sam ne vem če  za dojenčke obstaja posebej mazilo ?

clock-img

09.06.2008, 10:52

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Lahko normalno mažeš z Bepantenom. Je mišljen za vnete ritke.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

clock-img

09.06.2008, 16:12

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ribodermin je zakon user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

10.06.2008, 13:25

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Nam je pomagal le Sudocrem - kupiš v Sanolaborju.

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem