writing-img

voda v likalniku

clock-img

04.11.2007, 19:19

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Ali je katera že parfumirala vodo v likalniku. Meni je ta večja punca dala to idejo, pa si je ne upam sama sprakticirat, ker imam skoraj nov likalnik.

Lp

clock-img

04.11.2007, 19:20

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ja, jaz sem že to naredila. Dodala sem parfumsko vodo. Samo je to tak. Če dam žensko parfumsko vodo, potem tudi moja dva moška dišita po tej vodici. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.11.2007, 19:28

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Jaz sem zadnjič dala med vodo par kaplic mehčalca.

clock-img

04.11.2007, 19:29

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A se ne kupi prav odišavljeno vodo za v likalnik? Se mi zdi, da sem nekje videla nekaj podobnega.user posted image  Sicer jaz uporabljam kar destilirano, prav nič dišečo vodo.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.11.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

No jaz sem pa kupovala dišečo destilirano vodo.

clock-img

04.11.2007, 19:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A se ne kupi prav odišavljeno vodo za v likalnik?

Se dobi, ja.

clock-img

04.11.2007, 20:06

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Ja kupi se odiševljena distilirana voda,najboljša je navadna od ilirije tak nežno diši ima jo tudi dm in sm probala ne vem breskev al neki je pa ful močna,fuj.
Ne svetujem ti pa mahčalca not vlivat,ker sm probala pa ne bom nikol več,ker to pa ni to.

clock-img

04.11.2007, 20:19

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Ja jest sem enkrat ponesreči kupila parfumirano vodo pa mi je tok smrdela ,da sm mogla vse cujne oprat ponovno.Zdej jo pa kr iz sušilca uporabljam.

clock-img

04.11.2007, 20:45

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

ima jo tudi dm in sm probala ne vem breskev al neki je pa ful močna,fuj.

Tudi jaz sem probala DMovo breskovo in sem skoraj bruhala.user posted image Sem se kar odločila, da perilo ne rabi še dodatno dišat.

clock-img

04.11.2007, 22:25

clock-img

Anonimen

v uni francoski al kašni štacuni že loksitan k ma vse sorte naravno kozmetko in to se da dobit prov voda v spreju z vonjem sivke al pa citrone al limete al pa tut koncentrat k ga lohk kapneš v likalnik. sam moj likalnik na paro nad to idejo ni bil navdušen. neki ni ok funkcioniral pol tako da ne upam not dajat. sicer uporablam vodo iz pipe

clock-img

05.11.2007, 09:13

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Punce hvala za informacije. Bom poskusila tudi jaz z odišavljeno vodo. Saj jo tako ali tako želi samo ta večja punca ker hoče biti nekaj posebnega. Za nas bom uporabljala kar navadno vodo, saj zame perilo dovolj diši že po mehčalcu.

Lp

clock-img

10.11.2007, 23:06

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

No jaz sem pa kupovala dišečo destilirano vodo.

jaz tudi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem