writing-img

vodene koze

clock-img

27.02.2005, 09:51

clock-img

dadica

pencil-img

556

Mislim da večje smole ne morem imet.po 2,5 letih sem končno zanosila,sem v 6 tednu in včeraj sem dobila vodene koze:((:((,
prosim pomagajte sem čisto obupana.
so vodene koze enako nevarne kot rdečke, se je kateri to zgodilo in je potem imela otroka!
Prosim za pomoč

obupana dadica in:duda:

clock-img

27.02.2005, 09:56

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Predvidevam,da misliš norice,ne.?
:zmeden2:

clock-img

27.02.2005, 09:57

clock-img

dadica

pencil-img

556

ja vodene koze ali norice vse je isto!

clock-img

27.02.2005, 10:13

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

ja,to je eno in isto.Predvidevam,da si štajerka.
Jaz sem nekje brala o tem,med mojo nosečnostjo,ker jih tudi sama nisem prebolela kot otrok.
Spomnim se,da je nevarno če zboliš par dni pred porodom,ali pa ko je:duda: že nekaj dni star,ne spomnim pa se,kaj je v tako zgodnji nosečnosti. Upam,da ti bo katera znala povedat,drugače pa držim pesti.:miska:
Bom še malo pobrskala med starimi revijami....:miska:

clock-img

27.02.2005, 10:39

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

hoj
Ne nekaj sem našla..Najhuje je,če nosečnica zboli med 13.in 20.tednom,ker se takrat razvijajo najbolj pomembne stvari.
Paziti pa se moraš tudi sama,ker je nevarnost,da dobiš pljučnico.V tem primeru je potrebno zdravljenje z protivirusnim zdravilom /aciklovirjem/.
Torej drži se,jaz pa bi na tvojem mestu poklicala šeG,da ti pove kaj več.:rozica::rozica::rozica:

clock-img

27.02.2005, 11:31

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

dadica jaz ti svetujem, da greš čimprej do zdravnika, da ti pomagajo kar ti lahko,... :rozica:

clock-img

27.02.2005, 11:43

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Procent okvar pri plodu, kadar nosečnica zboli za noricami v zgodnji nosečnosti je zelo nizek (pribl. 2%)

Če imaš možnost priti danes do zdravnika, pa vseeno pojdi (kar na urgenco). Ali pa vsaj pokliči. Že zato, da se takoj začne primerno zdravljenje.

L.p.:rozica:

Tea

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem