writing-img

vodene koze

clock-img

07.12.2011, 20:58

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

sin 7let je dobil kozice v šoli..nekatere se že sušijo....komaj v pon smo jih opaziliprej je imel na roki nekaj in smo mislili da mozolj,včeraj jih je bilo že več,zdaj pa ima še po glavi..ni jih veliko--dobili smo en puder za mazat pa claritine..kako pogosto naj mažem s tem pudrom?hčerka  je stara 2 pa pol leta.in mislim da jih bo tudi dobila..v soboto in nedeljo smo pa bili na rojstnem dnevu pri sosedi.ima punčke stare 5let in 2leti..kolika je možnost da so se okužile??user posted image

clock-img

07.12.2011, 21:31

clock-img

Star_a

pencil-img

318

Nisem mazala z ničemer. večkrat smo se tuširali in potem samo popivnali z brisačo.  Kolika je možnost se ne ve.Bodo že videliuser posted image   rajši naj jih imajo zdaj,kot pa da jih dobijo ko so odrasle

clock-img

07.12.2011, 22:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.12.2011, 13:39

clock-img

Anonimen

Moja jih je imela lani Aprila stara je bila 15 mesecev,mazala ji nisem nič dajala sem ji samo Fenistil kapljice.

clock-img

09.12.2011, 10:47

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

kako dolgo pa grejo kozice ven?????......ker sin jih ima zelo malo..nekaj po hrbtu,ene par na nogah in po glavi malo,pa na trebuhu..ampak jih ni veliko...

clock-img

10.12.2011, 11:44

clock-img

Anonimen

Naša prva 2-3dni jih ni imela veliko potem 4-5dan pa jih je imela vse polno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem