writing-img

vodene koze in donat?pomoč

clock-img

02.04.2009, 11:43

clock-img

maktub

pencil-img

659

no naš sonček je za roj.dan dobil lepo darilo... vodene koze... pediatrinja ga sicer ni niti pregledala ampak mi samo dala sirut Claritine ampak njega ševedno fajn fajn srbi tako da nespimo nič... noči so samo jok jok in jok... problem je ker največ koz je dobil po glavi in se čez dan praska in nemorem ga ustavit...
slišala sem da zelo pomaga mu temptat  koze z Donatom... a je katera to probala?
ker  nisema dobila nobene kreme za ga mazat samo sirup 1x na dan.. sam mislim da Claritine ne drži tolko vsaj meni tablete pri alergiji niso...

clock-img

02.04.2009, 11:48

clock-img

Anonimen

Obstaja ena pena,ki baje res oblaži.Bo kakšna točno vedla kako se reče.Bošček maliuser posted image

clock-img

02.04.2009, 12:13

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

PoxClin  je pena, dobiš v lekarni...pomaga skoraj nič, ampak vsaj nekaj poskusiš.. za donat še nikoli slišala...no,saj za take težave neuser posted image ...sej se boste prebili čez...tudi mi smo se, z muko, ampak smo...srečno

clock-img

02.04.2009, 12:32

clock-img

maktub

pencil-img

659

aha pena sam morem povedat da ima naš fant točno 1 leto

clock-img

02.04.2009, 12:36

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

mislim, da starost nima veze, sej jo samo narahlo potapkaš po izpuščajčkih...ko ga bo malo hladila, bo ublažila srbenje (vsaj za par minut)

clock-img

02.04.2009, 16:30

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Preberi si temo, ki sem jo odprla par tednov nazaj, mogoče dobiš kak uporaben nasvet...
tukaj

Pa pri večini je 4.dan najhuje, potem gre na bolje, s tem se lahko malo tolažiš...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem