writing-img

vodna napeljava v kamp prikolici

clock-img

12.05.2010, 19:49

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Lani smo kupili prikolico Adria, staro cca. 8 let. Vodne napeljave v njej nismo uporabljali. Zanima me, ali je možno, da se v vodovodni napeljavi v prikolici zadržuje legionela, če je bila v prikolici že kdaj prej vodna napeljava uporabljena? Skrbi me zlasti zato, ker bi si v prikolici roke umivali zlasti otroci. Zanimajo me izkušnje lastnikov kamp prikolic, ki imajo s kampiranjem izkušnje.

clock-img

14.05.2010, 10:13

clock-img

Balerina

pencil-img

666

Kampiram že 20let pa se nisem niti enkrat še umila rok v prikolici. Niti nikogar ne poznam ki bi kdaj imel vodo nitri. Se mi zdi polno umazanije če se bojo umivali pa otroci pa še veliko mokrote po celi prikolici. Je bolj smselno imeti to zunaj.

clock-img

14.05.2010, 10:51

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Kampiram že 20let pa se nisem niti enkrat še umila rok v prikolici. Niti nikogar ne poznam ki bi kdaj imel vodo nitri. Se mi zdi polno umazanije če se bojo umivali pa otroci pa še veliko mokrote po celi prikolici. Je bolj smselno imeti to zunaj.

Se strinjam. Kopalnica v prikolici je več ali manj služila krami in omariuser posted image
Drugače pa če so cevi suhe, potem legionele ne more bituser posted image , ta se zadržuje v ceveh s stoječo vodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem