cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vodna postelja

clock-img

19.11.2008, 21:53

clock-img

lenna

pencil-img

234

Pravkar sem izvedela, da naj bi bila vodna postelja naravna kontracepcija. Ali je katera kje kaj zasledila napisanega oziroma slišala kaj takega?
Midva jo namreč imava in me sedaj skrbi ali je to vzrok, da ne morem zanositi. Milslim halo, na posteljo pa res nisem nikoli pomislila.
Kkršna koli informacija bi bila zelo dobrodošla. Sicer sem že nekaj brskala po internetu pa nič pametnega.
Ali jo ima katera izmed vas tudi, znanci ki so imeli problemi z zanositvijo?

Tole me je čisto vrglo iz tira, razmišljam o najslabšem. Se bo treba na kavče preselit.

clock-img

19.11.2008, 22:08

clock-img

Athina

pencil-img

319

Tole se zdi meni zelo čudno. Kaj hudiča naj bi imela vodna postelja z zanositvijo? Ne razumem ... Kje si to prebrala? In zakaj naj bi bilo tako?

clock-img

19.11.2008, 22:17

clock-img

urška

pencil-img

3136

če sodim po sebi, potem je odgovor, da je to nemogoče. zanosila sem takoj ko sem nehala jemat tablete, uporabljala sva sicer kondome in nama je enkrat počil. in ja, takrat sva seksala na vodni postelji.user posted image

clock-img

20.11.2008, 06:57

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Po moji izkušnji vodna postelja ne deluje kot kontracepcijsko sredstvo.

clock-img

20.11.2008, 10:33

clock-img

T1979

pencil-img

824

Mislim, da ne poznam par, ki imata vodno posteljo, pa je brez problema zanosila, no vsaj tko sta rekla.

clock-img

20.11.2008, 11:25

clock-img

lenna

pencil-img

234

Ja saj to se je tud men nelogično zdelo, apmak vprašati za drugo mnenje nič ne stane. Občutek je pa precej bolš. user posted image  

clock-img

21.11.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

jaz sem dvakrat zanosila na vodni postelji ob prekinjenem spolnem odnosu, tko da se po mojem nimaš kaj bat, pa še seks je ok v njej :-)

clock-img

21.11.2008, 23:06

clock-img

baci

pencil-img

467

tudi midva imava vodno posteljo,pa prvič slišim da naj nebi zanoso na njej

sma zelo zadovoljna z njo in user posted image je full dober

tako da,nič bat,samo dalje user posted image pridno,pa bo

......vsak dan je nov začetek....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem